Στάμος: «Ο Λουτσέσκου δεν δυσφήμισε κάποιον με τις δηλώσεις του, όταν κατ' επανάληψη αδικείται η ομάδα του, τι να κάνει;» - Τι είπε για... Τερίμ

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2024

Ο νομικός, Μάκης Στάμος, μίλησε στο Metropolis 95.5 υποστηρίζοντας ότι ο Λουτσέσκου με τις δηλώσεις που έκανε δεν είχε σκοπό να δυσφημίσει κάποιον.

«Δεν ήθελε να προσβάλει την συνείδηση κάποιου, απλώς κάνει την δουλειά του σωστά. Όταν ο ΠΑΟΚ αδικείται αυτός είναι ο πιο υπεύθυνος για να μιλήσει, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό» είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Εκφράζει την άποψή του σε νόμιμο πλαίσιο. Βρίσκεται σε ένα πάνελ, σε μία συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και μιλάει. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σκοπό να δυσφημίσει τον διαιτητή. 

Οταν κατ' επανάληψη αδικείται η ομάδα του, τι να κάνει; Αν δεν τα πει ο προπονητής ποιος θα τα πει; Το να κάνει ο διαιτητής την δουλειά του σωστά και να κρίνεται δεν αποτελεί δυσφήμιση, λέει μόνο την άποψή του». 

Τόνισε ότι: «Είναι ένας εργατικός προπονητής που τον ενδιαφέρει η ομάδα του. Είναι ένα πρωτάθλημα και μερικές φορές αισθάνεται αδικημένος, δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα, υπάρχουν συγκεκριμένες φάσεις για τις οποίες μιλάει.

Η κόντρα του Λουτσέσκου με τον Τερίμ ξεκίνησε από όταν ήταν στη Γαλατάσαράι, έφυγε και ανέλαβε ο μπαμπάς Λουτσέσκου. Πήρε από την Ρεάλ το Σούπερ Καπ, πήρε και πρωτάθλημα, κάθισε ένα χρόνο και μετά ξαναπήγε ο Τερίμ. Ο μπαμπάς Λουτσέσκου πήγε στην Μπεσίκτας και πήρε και εκεί το πρωτάθλημα. Μπορεί να έχει επηρεάσει το όλο θέμα και ο Τερίμ, γιατί ο Αλαφούζος δεν μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες συμπεριφορές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.