Στάικος για το 4-4 με την Κηφισιά: «Γυρίσαμε πίσω και αφήσαμε χώρο»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Πασχάλης Στάικος, παίκτης του Πανσερραϊκού, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την απίστευτη ισοπαλία με 4-4 στην έδρα της Κηφισιάς. «Είναι νομίζω πολλά πράγματα μαζί. Ήταν και θέμα τύχης, αλλά και εμείς δεν διαχειριστήκαμε σωστά το αποτέλεσμα και δυστυχώς στο τέλος μας ισοφάρισαν. Όπως είδατε τελικά... γυρνάει ακόμη και ένα τέτοιο παιχνίδι. Γυρίσαμε πολύ πίσω και δεν κάναμε όλα όσα έπρεπε. Αφήσαμε πολύ χώρο αντίπαλο και του επιτρέψαμε να γεμίσει πολλές μπαλιές στην περιοχή μας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι. Όταν είναι 0-3 στο 20' σου μένει μία γλυκόπικρη γεύση. Είναι άλλο να μην σου βγει το ματς και να χάσεις και άλλο να κερδίζεις και να μην πάρεις ούτε βαθμό. Ο Γκαρσία είπε μπράβο για την προσπάθεια μέχρι ένα σημείο και μετά ότι δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει για να διασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς.

Στεκόμαστε αρκετά καλά. Μέχρι τώρα είχαμε τα αποτελέσματα, απλά λίγο η επιθυμία μας να κρατήσουμε το υπέρ μας μας κάνει να γυρνάμε πίσω και το πληρώνουμε. Κάποιες φορές το πληρώνεις αυτό, κάποιες όχι.»

Για τον Πάμπλο Γκαρσία σημείωσε: «Ο κόουτς θέλει να κάνει την δουλειά του. Εχει περάσει στην ομάδα πολλά καλά πράγματα. Θέλει να παίζουμε. Προσπαθούμε να φτιάξουμε το δικό μας παιχνίδι, φτιάχνει το δικό μας πλάνο. Νομίζω ότι το υπηρετούμε καλά, αλλά τα αποτελέσματα τελευταία μας αδικούν. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει είμαι αισιόδοξος. Δεν θα πω ότι δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι λίγο παράξενο.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.