Στα δικαστήρια Χεζόνια και Μπαρτσελόνα - Η προοπτική του NBA

Metrosport Team16 Ιουνίου 2024

Ο επόμενος σταθμός του Μάριο Χεζόνια έχει γίνει το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, με τον Κροάτη φόργουορντ και τους Καταλανούς να οδηγούνται, κατά τα φαινόμενα, στα δικαστήρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca.

Την Παρασκευή, τα media της Ισπανίας ανέφεραν πως ο Χεζόνια έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα, για τέσσερα χρόνια, αλλά λίγες ώρες αργότερα υπήρξε ανατροπή σκηνικού, με το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές να ναυαγεί.

Η Marca με αποκαλυπτικό δημοσίευμα, ανέφερε πως η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, ώστε να κριθεί αν το προσύμφωνο που φέρεται να έχει υπογραφεί είναι δεσμευτικό ή όχι. Αξίζει να αναφερθεί πως οι "μπλαουγκράνα" αρνούνται την ύπαρξη του.

Η περίπτωση του NBA

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Μαρκ Στάιν, ο Χεζόνια, οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξετάζει σοβαρά και την προοπτική της επιστροφής του στο NBA. Παρότι, μέχρι στιγμής, δεν έχει ακουστεί κάτι για εκείνον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Κροάτης την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο NBA, ήταν με τη φανέλα των Μπλέιζερς τη σεζόν 2019/20, πριν μετακομίσει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.