ΕΠΣΜ: Γεωργιάδης: «Η διάταξη με τους προπονητές πρέπει να καταργηθεί»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024


Στο περιθώριο των κληρώσεων της ΕΠΣ Μακεδονίας το μέλος του δ.σ της ΕΠΣΜ Στάθης Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.

Aναλυτικά: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρχουν ανταγωνιστικά πρωταθλήματα σε κλίμα συνεννόησης και αλληλοσεβασμού και οι καλύτεροι να πετύχουν τους στόχους τους. Οι ομάδες ακόμη μοντάρονται. Μετά την 10η αγωνιστική θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Το ερασιτεχνικό είναι για ερασιτέχνες. Κάθε σωματείο θέλει ένα δικηγόρο και ένα λογιστή για να ανταπεξέλθει».

Για τα διπλώματα ΟΥΕΦΑ Β και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για τους προπονητές ομάδων της β’ και Γ κατηγορίας είπε: «Δεν μπορεί να ζητάς προπονητές ΟΥΕΦΑ Β από τη στιγμή που δεν υπάρχουν κιόλας. Η διάταξη αυτή πρέπει να καταργηθεί. Ξέρω ότι υπάρχουν προγραμματισμένα ραντεβού μέσα στην εβδομάδα. Ό Ασκός θέλει προπονητή με ΟΥΕΦΑ Β που θα πρέπει να έρθει από τη Θεσσαλονίκη και θα ζητάει 700, 800, 900 ευρώ. Που θα τα βρουν οι ομάδες;

Θα πρέπει ως ΕΠΣΜ να βγούμε ως μπροστά και να βγει μια ανακοίνωση για αυτό το θέμα γιατί του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαγραφούν πολλές ομάδες»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.