Σπουδαίο τρίποντο σωτηρίας του Μακεδονικού, 3-1 τον ΠΑΟΚ Β

Πέτρος Χαριζακλής17 Ιουνίου 2023

Τη νίκη που χρειαζόταν για να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ 2 πήρε ο Μακεδονικός και πανηγυρίζει τη σωτηρία του. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 3-1 τον ΠΑΟΚ Β και παρά τις νίκες του Απόλλωνα Πόντου και της Βέροιας, τερμάτισε στην 10η θέση και θα παίζει και του χρόνου στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Θεοδοσιάδη έδειξε πιο αποφασισμένη για να πάρει το τρίποντο και το κίνητρο της παραμονής ήταν μεγαλύτερο σε σχέση με το κίνητρο των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία.

Στο 40' ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ με τον Λεωνιδόπουλο να πλασάρει ιδανικά τον Τσιόπτση μετά από ασίστ του Παναγιωτούδη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» πέτυχαν άλλα δύο γκολ μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών. Στο 67ο λεπτό ο Λιούμης με ψηλοκρεμαστό σουτ κρέμασε τον Τσιόπτση και έκανε το 2-0. Στο 77' ο Ζαφειράκης με όμορφο πλασέ «έγραψε» το 3-0 για την ομάδα του.

Εντεκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ Β είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει όταν το σουτ του Ρούμιαντσεβ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά η ομάδα του Γκαρσία μείωσε στις καθυστερήσεις (92') με ωραίο πλασέ του Δαρέλα έπειτα από ασίστ του Γρόσδη.

Μακεδονικός (Θεοδοσιάδης): Γουναρίδης, Σιατραβάνης, Σαραγιώτης, Λισγάρας, Ουνγιαλίδης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Γκέντσογλου, Γαρύφαλλος, Λιούμης.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Τσιόπτσης, Τσοπούρογλου (65' Τασιούρας), Κιτσάκης, Ζίλο (46' Σινανάι), Γιαξής (84' Καστίδης), Γρόσδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυρίδης (65' Ρούμαντσιεβ), Κουλούρης (46' Βασιλειάδης), Πανίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.