Σπουδαίο διπλό επί των Νήσων Φερόε η Εθνική Γυναικών

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Κάνοντας μια μεστή εμφάνιση η Εθνική Γυναικών επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας των Νήσων Φερόε για την τέταρτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2025. 

Οι παίκτριες του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη επέβαλαν το ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά και προσπαθούσαν να φτάνουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Η γαλανόλευκη ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 13ο λεπτό με εντυπωσιακό τέρμα της Βεατρίκης Σαρρή, η οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. 

Τα Νησιά Φερόε επιχείρησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης αλλά οι προσπάθειες τους έβρισκαν πάντα σε ετοιμότητα την άμυνα της Ελλάδος. Η γαλανόλευκη πίεσαν και στο 78ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν η Χαλατσογιάννη με όμορφη πάσα, έβγαλε την Κόγγουλη στην πλάτη της άμυνας και εκείνη με πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

H ενδεκάδα της Εθνικής : Γιαννακούλη, Γιαννακά (46' Πατερνά), Κακαμπούκη, Παλαμά, Μήτκου, Χαλατσογιάννη (87' Στράτζαλη), Μάρκου, Μωραΐτου, Σπυριδωνίδου (62' Παπαδοπούλου), Σαρρή (87' Βάρδαλη), Κογκούλη (79' Πούλιου).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.