Spotify: Τεστάρει την αποστολή... μηνυμάτων 112

Metrosport Team03 Ιουλίου 2024

Την αποστολή μηνυμάτων 112 φαίνεται πως δοκιμάζει το Spotify, προσπαθώντας να λανσάρει στη Σουηδία ένα ένα σύστημα ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με το TechCrunch, η εταιρεία εξετάζει ένα σύστημα που θα βοηθά στη διανομή δημόσιων ανακοινώσεων που σχετίζονται έκτακτες καταστάσεις, όπως ατυχήματα, γεγονότα ή διακοπές σημαντικών υπηρεσιών, τακτική στην οποία επιδίδονται αρκετά κράτη.

Τη λειτουργία της καινοτόμου - για την εταιρεία - ενέργειας αποκάλυψε ο μηχανικός Κρις Μεσίνα, ο οποίος θεωρούσε ότι μια υπηρεσία ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε να ωθήσει τους χρήστες του Spotify να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής τους. 

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορούσε να εδραιώσει τη θέση του Spotify ως μια πιο απαραίτητη εφαρμογή για όλους τους χρήστες, μπαίνοντας ακόμη και στα «χωράφια» της Meta, που εδώ και μια δεκαετία προσφέρει τρόπους στους χρήστες ώστε να λαμβάνουν ενημερώσεις κατά τη διάρκεια μεγάλων καταστροφών με τη λειτουργία Safety Check. 

 «Στο Spotify, διεξάγουμε τακτικά διάφορες δοκιμές σε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της εταιρείας, τονίζοντας: «Ορισμένες από αυτές τις δοκιμές καταλήγουν να ανοίγουν τον δρόμο για την ευρύτερη εμπειρία των χρηστών μας, ενώ οι περισσότερες χρησιμεύουν μόνο ως μια σημαντική εκμάθηση», δήλωσε εκπρόσωπος του Spotify.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.