Σπόραρ: «Έτσι θέλουμε να παίζουμε, μπορούσαμε να νικήσουμε με 0-2»

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι οι πράσινοι μπορούσαν να πετύχουν μεγαλύτερη νίκη με 2-0, ενώ συνεχάρη τον Κοτάρσκι για τη σπουδαία επέμβαση που έκανε στο 60'.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άντραζ Σπόραρ στην COSMOTE TV: 

Για το ματς: «Το προηγούμενο παιχνίδι στην Τούμπα για το πρωτάθλημα ήταν πολύ κακό. Το είχαμε στο μυαλό μας. Σήμερα ήμασταν πολύ καλύτεροι σε αυτό το ματς, μπορούσαμε νίκη με 0-2. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι, αλλά ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε τη ρεβάνς σε μια εβδομάδα».

Για το γκολ που πέτυχε ο ίδιο που προήλθε από εξαιρετική προσπάθεια: «Βεβαίως. Ο νέος προπονητής ήρθε σχεδόν χωρίς να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Είχαμε παιχνίδια κάθε τέσσερις μέρες. Έτσι θέλουμε να παίζουμε, έτσι να συνεχίσουμε και ο Παναθηναϊκός να προχωράει».

Για την υπέροχη ενέργειά του και την επέμβαση του Κοτάρσκι: «Δεν σκόραρα γιατί ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο Κοτάρσκι, έκανε μια εκπληκτική επέμβαση και θέλω να τον συγχαρώ γι' αυτό. Δεν έχω δει τη φάση στο βίντεο. Τι να κάνουμε; Δεν μπόρεσα να σκοράρω σε αυτή τη φάση. Ελπίζω να σκοράρω και στα επόμενα ματς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.