Special Agent: Πόση υπεραξία ακόμη στον Αθανασιάδη;

Metrosport Team17 Ιουλίου 2024

Γράφει ο Special Aent

Δύο μήνες έχει που σπρώχνεται ο Αθανασιάδης στον Άρη. Με κασέ που φτάνει άνετα στα 400 χιλιάρικα δύσκολο να τον προσεγγίσουν ομάδες της Super League 1 εκτός των γνωστών.

Ο Άρης δεν έχει κάνει κίνηση για τον 31χρονο τερματοφύλακα που έφυγε από την ΑΕΚ και από τότε δεν κοίταξε σοβαρά εντός Ελλάδας, ρίχνοντας δίχτυα στην Τουρκία και την Γκαζιαντέπ. Εκεί που υπέγραψε δηλαδή ο Διούδης, τον οποίο επίσης ήθελε ο Καρυπίδης και ο διπλανός του που κάνει τα μεταγραφικά κουμάντα.

Ο Κουέστα με το νέο 3ετές συμβόλαιο τσιμπά κοντά στο 400άρι, λεφτά που τα παίρνει ένας βασικός στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Ο Αθανασιάδης είχε καλό photo finish στην ΑΕΚ, αλλά ο Αλμέιδα τον ντρίμπλαρε και πήγε σε ψηλότερα κασέ, βλέπε Στρακόσια και Μπρινιόλι. Εκεί, ο Αθανασιάδης έπαιρνε κάπου στα 400 και σε αυτά τα χρήματα θέλει να παραμείνει, αλλά πού;

Θα τα «σκάσει» ο Θόδωρος και για τον Αθανασιάδη δίνοντας όσα δίνει στον Ισπανό που για 7η χρονιά προορίζεται για βασικός; Ρωτώντας δεξιά-αριστερά για τον Γιωργάρα, η πιάτσα κάνει μορφασμούς.

«Με δυο καλές χρονιές στην καριέρα του έχει βγάλει λεφτά από το ποδόσφαιρο... Τον πάει η τύχη», λένε άνθρωποι που τον ξέρουν καλά. Ο Κουέστα, λένε, είναι κλάσεις καλύτερος του Αθανασιάδη επομένως εύκολα κάνετε και τους υπολογισμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.