Σπάτα: Σοκάρουν τα νέα ιδιόχειρα σημειώματα του 19χρονου Νικόλα

Metrosport Team29 Ιουνίου 2024

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση θανάτου του Νικόλα Ντουρντουρέκα, καθώς η αποκρυπτογράφηση και αξιοποίηση των πολυσέλιδων σπιράλ ημερολογίων που βρέθηκαν στον τόπο του μαρτυρίου έχουν οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», έξι σχέδια που βρέθηκαν στο σπίτι του 19χρονου Νικόλα θα συμπεριληφθούν στα υπόλοιπα ντοκουμέντα που θα ερευνηθούν από τις Αρχές, καθώς ενδεχομένως αποτυπώνουν γεγονότα με σημασία για την έκβαση της υπόθεσης. 

Μάλιστα, στο ημερολόγιο διαφαίνονται οι σχέσεις του κυρίως με τη μητέρα του και με άλλα πρόσωπα που η μαρτυρία τους θεωρείται σημαντική.

«Όσο και αν πιστεύω ότι θα έπρεπε να τα πω όλα, ένα μέρος του εαυτού μου είναι χαρούμενο που δεν το έκανα. Τα πράγματα εύκολα θα είχαν ανατραπεί και εγώ θα έβρισκα τον εαυτό μου στο μάτι του κυκλώνα. Ίσως αυτό να έγινε για να μου δείξει ότι είναι ένα θηρίο αυτό που αγαπάω, για να με κάνει να συμπεριφερθώ σαν ένας ήρωας», είναι ένα από αυτά τα κείμενα.

Σε άλλο του κείμενο ο 19χρονος σχολιάζει ότι είναι χαρούμενος και υγιής, σημειώνοντας ότι «δεν έχεις δύναμη πάνω μου και θα σε κάνω να το δεις για να σε αναγκάσω να φύγεις».

Λίγο πριν το τραγικό γεγονός του θανάτου του, ο Νικόλας αναφέρεται με σαφήνεια σε εκείνη την ιδιότυπη πιεστική σχέση που αν γινόταν γνωστή θα επέφερε αναστάτωση χωρίς προηγούμενο και θα έκανε κάποιον να χάσει τον ύπνο του.

Τα όσα είπε η μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη της οδήγησαν τη μητέρα του άτυχου φοιτητή να αποκαλύψει δημοσίως για πρώτη φορά πως ήταν αποδέκτης μιας έντονα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον πρώην σύντροφό της. 

Την ίδια ώρα, η μητέρα του 19χρονου απέδωσε στα βίαια επεισόδια που βίωνε το περιεχόμενο των «σκοτεινών» ιχνογραφιών του 6χρονου τότε παιδιού της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.