Σπάσιτς: «Το καλύτερο του παιχνίδι με Σερβία ο Ζίβκοβιτς - Καλές οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2024

Για την εμφάνιση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο παιχνίδι της Σερβίας με την Ισπανία και την εικόνα του ΠΑΟΚ μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Σλάτζαν Σπάσιτς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο

Για τον Ζίβκοβιτς: «Ο Αντρίγια έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι της Σερβίας, βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Όπως βοηθά τον ΠΑΟΚ, βοηθά και την εθνική ομάδα. Έκανε ίσως από τα καλύτερα του παιχνίδια με τη Σερβία. Πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα ακόμη περισσότερο. Βοήθησε στην άμυνα και στην επίθεση απέναντι σε μια ομάδα που πήρε το Ευρωπαϊκό και μας πίεζε πολύ. Ο Ζίβκοβιτς και στον ΠΑΟΚ δείχνει καλά πράγματα και παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει. Η Σερβία έγινε ξανά οικογένεια και έδειξε ότι βοηθά ο ένας τον άλλον».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ο ΠΑΟΚ έκανε καλές μεταγραφές, έχει ένα προπονητή που κάνει σωστά πράγματα και θα έχει καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο Κουλιεράκης ήταν ένας από τους ηγέτες της ομάδας, έκανε φοβερή χρονιά και μπράβο για τη μεταγραφή. Περιμένω πιο πολλά από τον Τσάλοφ και τον Ντεσπόντοφ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.