Σπάσιτς: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χαφ-εξτρέμ-στράικερ»

Metrosport Team29 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Σλάτζιαν Σπάσιτς, και μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς, εκθείασε την εμφάνιση του Κουλιεράκη στο ματς με την Χαρτς ενώ σημείωσε ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίφκοβιτς.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να κερδίζει και όταν δεν παίζει καλά. Βγήκε λίγη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ πάει καλά μέχρι τώρα, αν κάνουμε 2-3 μεταγραφές θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Ο Νάρεϊ αποχώρησε και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να πάρει ακόμη ένα εξτρέμ, γιατί θα υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να αποκτηθεί και ένας αμυντικός χαφ αλλά και ένας στράικερ» τόνισε αρχικά.

Για την αποχώρηση του Ίνγκασον: «Ο Ίνγκασον ήταν αρχηγός και έχει βοηθήσει την ομάδα. Τώρα ο Μεϊτέ πιστεύω πως θα δείξει καλά πράγματα, στην άμυνα Εκόνγκ-Κουλιεράκης μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Ίσως να μπορούμε να πάρουμε ακόμη ένα στόπερ γιατί η σεζόν είναι μεγάλη. Η ομάδα θέλει χρόνο για να δέσει τους παίκτες που ήρθαν. Ο Κουλιεράκης έκανε τρομερό παιχνίδι με τη Χαρτς, έχει σωστή πάσα και είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα».

Για τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς: «Ο Αντρίγια είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πιστεύω πως θα συνεχίσει έτσι και είναι διαφορετικός από τις υπόλοιπες χρονιές. Εχει δέσει με την ομάδα για όσο είναι στη Θεσσαλονίκη και πιστεύω πως θα βελτιωθεί κι άλλο. Οπωσδήποτε πρέπει μέχρι τον Δεκέμβριο να έχει συζητήσεις με την ομάδα και πρέπει να τον κρατήσουμε τον παίκτη. Βλέπουμε πως είναι στον αγωνιστικό χώρο και βοηθάει και τους συμπαίκτες του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.