Σπάσιτς: «Δεν είμαι υπέρ της παραμονής του Ολιβέιρα, χρειάζεται ανανέωση ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team24 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Σλάτζιαν Σπάσιτς, και μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, σχολίασε τη φετινή χρονιά τονίζοντας πως ο Δικέφαλος χρειάζεται να πάρει το Κύπελλο ενώ επίσης ανέφερε πως οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται μεταγραφές.

Πιο συγκεκριμένα είπε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να μπει πιο δυνατά και μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω. Μεγάλο πρόβλημα ήταν στην επίθεση καθώς η ομάδα δεν μπορεί να βρει εύκολο γκολ. Μας λείπει καιρό και από τη νέα χρονιά πρέπει να είμαστε πιο επικίνδυνοι στην επίθεση. Πρέπει να κάνουμε μεταγραφές, δεν είμαι υπέρ της παραμονής του Ολιβέιρα.

Στα ντέρμπι πρέπει να κάνουμε γκολ με λίγες φάσεις, δεν μπορούμε να περιμένουμε να κάνουμε 4-5 ευκαιρίες για να βρούμε το γκολ που θα μας φέρει τη νίκη».

Για τον Κωνσταντέλια: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Κωνσταντέλιας, αλλά θα βρει ξανά τη φόρμα του».

Για τον στόχο μέχρι το τέλος: «Στο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο η ομάδα να φτάσει στη δυάδα, μείναμε πίσω και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Οι παίκτες μπορούν προσαρμόσουν τα παιχνίδια τους ενόψει τελικού. Το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο, το Κύπελλο μπορεί να σώσει τη χρονιά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι 3-4 χρόνια στην ομάδα και δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Εχουν προσφέρει πάρα πολλά αλλά κάποια στιγμή ο κύκλος κλείνει και η ομάδα χρειάζεται ανανέωση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.