Σπαρβ: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ελσίνκι»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ και της Ελσίνκι, Τιμ Σπαρβ, και μίλησε για τη φινλανδική ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (21/9), σημείωσε τι πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος αλλά και πως δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ελσίνκι ενώ σημείωσε και τις διαφορές μεταξύ ελληνικού και φινλανδικού ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Εχω αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και ενάμιση χρόνο, είμαι βοηθός προπονητή στη δεύτερη ομάδα της Σπάρτα Πράγας. Είναι πάντα ενδιαφέρον για μένα να βλέπω να παίζει μια ελληνική ομάδα κόντρα στην Ελσίνκι, είναι πιο οργανωμένη ομάδα στη Φινλανδία με μια πολύ καλή οικονομική βάση για να είναι ανταγωνιστική εντός και εκτός συνόρων. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ελσίνκι. Εχει νεανικό σύνολο και διεθνείς ποδοσφαιριστές και σίγουρα θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι» τόνισε αρχικά.

Για τις διαφορές ελληνικού και φινλανδικού ποδοσφαίρου: «Είναι πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν παίξουν 9/10 φορές θα κερδίσουν οι ελληνικές, η Ελσίνκι είναι η μοναδική που μπορεί να είναι ανταγωνιστική, σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί. Δεν έχω δει παιχνίδια του ΠΑΟΚ τελευταία, αλλά το πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια οργανωμένη ομάδα, θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, υπάρχει διαφορά στο ελληνικό και στο φινλανδικό ποδόσφαιρο και θα φανεί και στα δύο παιχνίδια».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Ο Ραντούλοβιτς είναι από τους καλύτερους και πλέον αποτελεσματικούς επιθετικούς, πρέπει να τον προσέξει. Μείγμα εμπειριών και νιάτων, έχει παίκτες με διεθνή καριέρα και αρκετούς ταλαντούχους, που θέλουν να δείξουν τι μπορούν και δημιουργεί ένα ενδιαφέρον μίξ, και ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.