Σπαρτιάτες-Στο πλευρό των Παμμακεδονικών Ενώσεων: Ανοιχτό κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Metrosport Team18 Ιουνίου 2024

Ανοιχτό κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους Σπαρτιάτες, μέσω ανακοίνωσης και... μήνυμα: «Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στέκονται στο πλευρό των ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ. Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας η δημοκρατία είναι σχετική. Συνεπώς, δικαίωμα στο να συναθροίζονται και να διαμαρτύρονται έχουν μονάχα οι μειονότητες. Οι ομοφυλόφιλοι, οι αριστεριστές, οι λαθρομετανάστες και λοιποί…ακίνδυνοι για το πολιτικό κατεστημένο. ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.
Δεν εξηγείται αλλιώς η αντιδημοκρατική απαγόρευση συναθροίσεων Ελλήνων πολιτών που ήθελαν να διαδηλώσουν κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα ενάντια στη φιέστα των Τσίπρα και Ζάεφ, είχαν απευθύνει κάλεσμα διαμαρτυρίας οι παμμακεδονικές ενώσεις. Το καθεστώς Μητσοτάκη απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις στην Αθήνα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φιμώσει τις φωνές των ελεύθερων Ελλήνων.

Το καθεστώς Μητσοτάκη απέδειξε ακόμα μια φορά ότι ο μόνος πραγματικός ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Και μάλιστα του συστημικός ρατσισμός.

Πλανώνται πλανήτη οικτράν, όμως, εάν νομίζουν πως με αντισυνταγματικές απαγορεύσεις θα αναγκάσουν τον Έλληνα να ξεχάσει τη Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μητέρα όλων μας. 

ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΆΤΕΣ και σύσσωμος ο Ελληνικός λαός στέκονται στο πλευρό των παμμακεδονικών ενώσεων και βροντοφωνάζουν απ’ άκρου εις άκρον σε όλη την υφήλιο ότι η Μακεδονία ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.