Σπαρτιάτες-Στίγκας: «Ο κίνδυνος είναι πραγματικός και έρχεται από την Ανατολή»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Κατά την ομιλία του στη Βουλή, στην συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας «Κώδικας Φόρου Προστιθεμένης Αξίας» ο πρόεδρος της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ Βασίλειος Στίγκας, ανέδειξε για άλλη μία φορά τις ανεπάρκειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα, καταγγέλλοντας τη σιωπή και την αδράνεια της απέναντι σε σοβαρές απειλές που προέρχονται από την Ανατολή.

Ο κ. Στίγκας υπογράμμισε τη σταθερή αύξηση των μεταναστευτικών ροών κατά 222% το 2024, σύμφωνα με τη Le Figaro, καταγγέλλοντας την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί αποτελεσματικά το ζήτημα. “Αντί να ακολουθεί το παράδειγμα της Μελώνη στην Ιταλία, η οποία μείωσε τις αφίξεις κατά 65%, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτρέπει την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Στίγκας επεσήμανε τις γεωπολιτικές απειλές που τίθενται από τη συμπεριφορά του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πρόσφατα απείλησε το Ισραήλ, αποκαλώντας τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου “Χίτλερ”. “Η κυβέρνηση παραμένει σιωπηλή για να μην δυσαρεστήσει τον Ερντογάν, τη στιγμή που ο λαός μας περιμένει να υπερασπιστούμε τους συμμάχους μας”, ανέφερε.

Ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών κατήγγειλε επίσης την πολιτική του κ. Μητσοτάκη, η οποία, όπως σημείωσε, “λειτουργεί υπέρ των ξένων και όχι των Ελλήνων”. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στη διανομή επιδομάτων και δικαιωμάτων σε αλλοδαπούς και πρόσφυγες, ενώ οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ανεπαρκή στήριξη από την πολιτεία.

“Ο κίνδυνος είναι πραγματικός και έρχεται από την Ανατολή. Πρέπει να ενωθούμε και να προστατεύσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα, ως πραγματικοί δημοκράτες και Έλληνες”, κατέληξε ο κ. Στίγκας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.