Σπαρτιάτες: «ΠΑΣΟΚ, οι αρχηγοί αλλάζουν αλλά τα χρέη μένουν»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Δελτίο Τύπου με αφορμή τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ εξέδωσαν οι Σπαρτιάτες.

«Πρωτιά για τον ανεπαρκή κ. Ανδρουλάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ… Ένα ΠΑΣΟΚ που δεν έπρεπε καν να υφίσταται σήμερα, έχοντας στην πλάτη του βαρύτατα σκάνδαλα και ένα τεράστιο χρέος προς τις  τράπεζες. Ένα χρέος που μεταφέρεται απευθείας στις πλάτες του ελληνικού λαού, ο οποίος καθημερινά γίνεται έρμαιο στα χέρια των αρπακτικών fund και των εταιρειών διαχείρισης δανείων. Την ίδια στιγμή, αυτοί που έφαγαν, χρωστάνε πάνω από 400 εκατομμύρια και συνεχίζουν ανενόχλητοι. Οι αρχηγοί να αλλάζουνε αλλά τα χρέη μένουν…

Αν είσαι Έλληνας της διπλανής πόρτας σε ξεζουμίζουν για το τελευταίο σου ευρώ, κατάσχουν το σπίτι σου, και σε αφήνουν στον δρόμο. Αν όμως είσαι το ΠΑΣΟΚ απολαμβάνεις το προνόμιο να διοργανώνεις εσωκομματικές εκλογές με οικονομική άνεση σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, σαν να μη χρωστάς ούτε σεντ ή δραχμή γιατί τα χρέη του ΠΑΣΟΚ έρχονται από τον προηγούμενο αιώνα!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, λοιπόν. Για τον λαό, υπάρχει η καταστροφή, οι πλειστηριασμοί και η οικονομική ασφυξία. Για το ΠΑΣΟΚ όμως, υπάρχει η ευχέρεια να σπαταλά εκατομμύρια για εσωκομματικές διαδικασίες, ενώ συνεχίζει να υπάρχει ως πολιτικός οργανισμός, παρά τα χρέη και τις ευθύνες του.

Οι Σπαρτιάτες θα συνεχίσουμε να το φωνάζουμε και θα συνεχίσουμε να ζητάμε άμεση τακτοποίηση των δανείων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, με τους ίδιους όρους και της ίδιες συνθήκες που ισχύουν για τον απλό πολίτη, που ασφυκτιά κάτω από το βάρος καταχρηστικών χρεώσεων και διαρκών πιέσεων», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Σπαρτιάτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.