ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ: «Απάντηση στην πράσινη λάσπη»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2024

Την απάντησή τους δίνουν οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ σε τοποθέτησή τους για την επίθεση που δέχονται από το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες.

Χαρακτηρίζοντας «ληστρικό» το ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζουν πως τα στελέχη του επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τους ψηφοφόρους τους από τα εσωκομματικά προβλήματα.

Στο δελτίο Τύπου τους οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ σημειώνουν:

«Η αντεπίθεση των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ μετά την πράσινη λάσπη που εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, είναι πρώτο θέμα στον Τύπο εδώ και τρεις ημέρες.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κανάλια και μεγάλα ενημερωτικά site φιλοξενούν ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του Βασίλη Στίγκα που απάντησε εντός και εκτός Βουλής στον Ανδρουλάκη και τους βουλευτές του επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την εκλογική τους πελατεία, από τα εσωκομματικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ.

Η φράση «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» τους ενόχλησε πολύ και δικαίως, αφού στο κόμμα τους είχαν πολλούς που έκλεψαν τα χρήματα του Ελληνικού λαού και την παράδοση αυτή την συνεχίζει και σήμερα το ληστρικό ΠΑΣΟΚ. Να θυμίσουμε λίγα σκάνδαλα: Κοσκωτάς, Πάμπερς, Αθανασόπουλος, Τσοχατζόπουλος, Σταμάτη, ΠΥΡΚΑΛ, ΚΥΔΕΠ, ΠΡΟΜΕΤ, ΑΓΡΕΞ, Πόποτας, ο Τόμπρας με τις παρακολουθήσεις, καλαμπόκι, χρηματιστήριο, ΕΤΒΑ, Αγροτική και πρόσφατα η Καϊλή.

Όσο για τις «εγκυκλοπαίδειες που πήγαν στην φυλακή» σύντομα ο κ. Δουδωνής θα κληθεί στην Δικαιοσύνη και εκεί να δούμε πώς θα τα αποδείξει τα ψεύδη και τις συκοφαντίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.