Σπανός: «Σε καλύτερη κατάσταση ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό-«Μαύρο πρόβατο» ο Μπουχαλάκης»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εικόνα της Εθνική στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τους Κωνσταντέλια και Τζόλη, και την εξέλιξη που περιμένει να έχει η φετινή Super League.

Αρχικά αναφέρθηκε στην Εθνική: «Η ατμόσφαιρα ήταν καλή και η Εθνική είχε το πρόσωπο του προπονητή. Ήταν συγκεντρωμένη, με πίεση στη μεσαία γραμμή και με κλεψίματα. Είναι φυσικό επακόλουθο που δεν είχε τόσο καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Ο νέος προπονητής ήταν μαζί με την ομάδα 4-5 ημέρες, αυτό το καλύτερο που μπορούσαμε να δούμε.

Ο Μπουχαλάκης είναι το «μαύρο πρόβατο», αλλά πάντα παίζει με όλους τους προπονητές. Άρα κάτι βλέπουν. Πρέπει η ομάδα να έχει μία συνέχεια από τον προηγούμενο προπονητή. Οι τρομερές αλλαγές δεν είναι πάντα καλές. Ο Γιοβάνοβιτς θα πάει τόσο, όσο, για να βάλει και τη δική του πινελιά.

Είμαι θετικός για τον Γιοβάνοβιτς, έχει δείξει έργο. Όχι τώρα, εδώ και χρόνια. Τον έχω παίξει αντίπαλος και είναι ένας προπονητής με πλάνο. Αυτοί συνήθως προοδεύουν. Θα έχουμε, σίγουρα, μία ταυτότητα σαν ομάδα».

Για την συμμετοχή του Κωνσταντέλια στο δεύτερο ημίχρονο: «Το ίδιο ισχύει για όλους. Όποιος δεν παίξει μπορεί να είναι αδικημένος, γιατί είναι όλοι πολλοί καλοί. Με τον Κωνστγαντέλια, ο οποίος είναι όαση, αυτό γίνεται και στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής τον ξέρει καλύτερα, εμείς θα κάνουμε λάθος αν εκφέρουμε άποψη. Για να τον είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο κάτι θα είχαν σκεφτεί».

Για την απόλυση του Ράσταβατς από τον Αστέρα Τρίπολης: «Ήταν απρόσμενο. Δεν ξέρω τι είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Αστέρα. Αν γκρινιάζει ένας πρόεδρος για τις επιλογές του προπονητή και η ομάδα κερδίζει, ας γκρινιάζει. Αν η ομάδα δεν παίρνει αποτελέσματα το καταλαβαίνω».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός έχει υλικό, αλλά δεν βγάζει ακόμη αυτό που μπορεί. Ο Ολυμπιακός χωρίς να πιάσει απόδοση παίρνει τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι όλο και καλύτερος, ξέρω τι θα δω με τον Λουτσέσκου. Ξέρει να αντιμετωπίζει καταστάσεις.

Είναι σημαντικό το ξεκίνημα του Άρη. Η ΑΕΚ δεν έκανε καλή εκκίνηση. Θα δούμε συναρπαστικό πρωτάθλημα, αν βελτιωθεί και ο Παναθηναϊκός. Ο κόσμος για πρώτη φορά βλέπει τόσους πολλούς παίκτες εκατομμυρίων».

Για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός είναι δίκαια πιο πίσω. Με τη Λανς μπορεί όλοι να πανηγύριζαν, αλλά είχε δόση τύχης, δεν απείχε από τα προηγούμενα ματς. Βλέπαμε πολύ διώξιμο και οι αντίπαλοι ήταν προωθημένοι. Είχε αποφασιστικότητα, η εικόνα έχει να κάνει περισσότερο με την πίστη και λιγότερο με την αξία της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση. Βέβαια θα έχουν περάσει 15 ημέρες με την διακοπή, αλλά θα έχει το προβάδισμα είναι πάντα καλή. Είναι ομάδα του Λουτσέσκου. Το ρόστερ είναι σχεδόν ίδιο και τα παιδιά που μπαίνουν δείχνουν πράγματα. Ο προπονητής πρώτα τους ετοιμάζει και μετά τους βάζει.

Ο Ατρόμητος έχει κάνει μεταγραφές και έχει καλό προπονητή. Μπορεί να παίξει ρόλο. Από εκεί και πέρα, είναι ο Βόλος ο ΟΦΗ και ο Αστέρας. Θα παλέψουν, αλλά ακόμη είναι αρχή και κάποιες ομάδες είναι ανέτοιμες. Εγώ είδα πιο έτοιμες τις ομάδες της πρώτης ταχύτητας. Υπάρχει μία φιλοσοφία που με εκνευρίζει, να παίρνουν όλοι παίκτες στο τέλος. Αυτό δείχνει ότι έχουν τον προπονητή στην άκρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.