Σπανός: «Ο καλύτερος Άρης των τελευταίων ετών- Λαχείο ο Ντιαντί»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Δημήτρης Σπανός μιλώντας για την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει ο Άρης τη φετινή σεζόν. Μεταξύ άλλων στάθηκε στις μεταγραφές που έχουν διακριθεί στους «κιτρινόμαυρους», ενώ μίλησε και για το δικό του μέλλον μετά την απομάκρυνσή του από τα Χανιά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Για τις συνεχείς απολύσεις προπονητών και το γεγονός ότι ο ίδιος έφυγε από τα Χανιά: «Αυτό είναι γενικό στη Σούπερ Λιγκ. Κάποια στιγμή ο κάθε προπονητής πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και αυτό έκανα και εγώ. Είναι πολύ καλή ομάδα τα Χανιά, έπαιξαν καλά, έχανε ευκαιρίες, δεχόταν γκολ που ήταν από εύκολα. Κάποια στιγμή ο προπονητής πρέπει να κάνει κάτι για να ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα. Εγώ θέλω πρώτα το καλό της ομάδας.

Για τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε επαφές με την Καλαμάτα: «Η Καλαμάτα είναι πολύ καλή ομάδα και έχει προπονητή, πάει πολύ καλά ο Αναστόπουλος. Εγώ δεν θα έκανα επαφή, ενώ ξέρω ότι έχει προπονητή η ομάδα».

Για το αν ο Άρης μπορεί να μπει στην 4άδα: «Μπαίνει γιατί το αξίζει. Έχει πολύ καλή, εξαιρετική ομάδα. Ο καλύτερος Άρης των τελευταίων ετών. Φαίνεται, είναι δεδομένο. Έχουν γίνει υπερβάσεις και στο ρόστερ και στο μπάτζετ, παντού. Πολύ καλοί παίκτες, εξαιρετικός και ο νεαρός εξτρέμ που έχει έρθει. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Άρης, ούτε από τους διεκδικητές του τίτλου, ούτε της τετράδας

Ο Άρης θα πρέπει να κοιτάξει ξεχωριστά τα παιχνίδια του, θα πρέπει να κοιτάει μόνο τον εαυτό του».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει στο ρόστερ: «Ξεχωρίζω τον Ντιαντί, που δεν τον ήξερε κανείς. Υπάρχουν σίγουρα και καλύτεροι όμως ο Σιφουέντες ή ο Μορόν, αλλά νομίζω πως η έκπληξη είναι ο Ντιαντί. Είναι γρήγορος, ταχυδυναμικός, είναι λαχείο αυτό το παιδία».

Τέλος, για τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων»: «Έχει ταυτιστεί με τον Άρη και νομίζω πως ο πρόεδρος έκανε το καλύτερο δυνατό που μπορούσε να κάνει. Ο συγκεκριμένος πρόεδρος δύσκολα διώχνει προπονητή, όμως δυστυχώς τα αποτελέσματα κρίνουν την έκβαση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.