Σπανός: «Γρίφος το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ- Δεν παίζει κανένα ρόλο η ήττα από την ΑΕΚ»

Metrosport Team05 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Δημήτρης Σπανός μιλώντας για την μεγάλη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis: Για το αποτέλεσμα που μπορεί να επέλθει μετά το Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ: «Είναι λίγο γρίφος το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Λόγω προπονητών και λόγω Ολυμπιακού κυρίως. Ο Ανιγκό είναι μήνες στην ομάδα, για να μην πω και χρόνια. Δεν θα υπάρξει κάποια αναταραχή. Σε δύο μέρες δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, ο Μίτσελ είχε φτιάξει άλλωστε ένα πλάνο μηνών» 

Για το αν παίζει ρόλο στη ψυχολογία του ΠΑΟΚ η ήττα από την ΑΕΚ: «Δεν παίζει κανένα ρόλο η ήττα από την ΑΕΚ γιατί η ομάδα έχει χτίσει μια φιλοσοφία. Με την ΑΕΚ έπαιξε σημαντικό ρόλο και η διακοπή από την Εθνική, ήταν επηρεασμένος. 

Η ΑΕΚ από την άλλη ήταν πολύ καλή, αλλά έκανε μια-δυο φάσεις. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει και στηρίζει από την αρχή ένα πλάνο και αυτό θα ακολουθήσει. Είναι ταγμένος στο πλάνο του, ακόμη και αν έρθει δεύτερος και τρίτος στο πρωτάθλημα».

Για το ποιος θα κερδίσει το μεγάλο σημερινό ντέρμπι: «Ανά αναγνωστική αλλάζει το φαβορί του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν οι γκέλες. Τι μπορεί να γίνει, θα το δούμε στο τέλος.

Η ζυγαριά γέρνει στον γηπεδούχο. Ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρη ομάδα, έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα. Παίζουν όμως πολλά ρόλο, είδατε τι έγινε με τον Άρη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους δυο».

Για το ποιον βλέπει πρωταθλητή στο τέλος: «Η βαθμολογία λέει πάντα την αγωνιστική αλήθεια. Όποιος και να πει κάτι θα είναι ρίσκο και μάλλον δεν θα είναι σωστό. Ο ΠΑΟΚ ήταν κεντρικό φαβορί μετά τον Άρη, όμως τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι. Όμως ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πράγματα, έχει παίξει καλά παιχνίδια. Δεν μπορεί να τον αποκλείσει κανείς από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.