Σπανός: «Δύσκολο για τον Ηρακλή που θα στηθεί από την αρχή-Η Λάρισα είναι ήδη έτοιμη»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής των Χανίων, Δημήτρης Σπανός, αναλύοντας τα δεδομένα της Super League 2, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί μετά την αδειοδότηση του Ηρακλή. Παράλληλα, έκανε τη δική του πρόβλεψη και για τον τελικό του Euro, ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά, για τη δική του ομάδα, τα Χανιά, τόνισε πως: «Πήγα στα Χανιά πριν μερικές ημέρες, οργανώσαμε το πρόγραμμα των μεταγραφών και της προετοιμασίας, και τώρα επέστρεψα στην Αθήνα. Αν δεν δουλέψεις πολύ, δεν είναι εγγυημένη η άνοδος, θα πάμε βήμα βήμα. Στο παλμαρέ μου έχω δύο ανόδους, μακάρι να τριτώσει!»

Για το γεγονός πως ο Άρης δεν έχει κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση ακόμη: «Είναι ένα θέμα του Άρη, κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία έχοντας ολοκληρώσει το ρόστερ του. Ο προπονητής θα ήτα καλό να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει από την πρώτη ημέρα. Τα οικονομικά μεγέθη του Άρη είναι τεράστια, άρα θα πρέπει να πωληθεί ο Μορόν για να κινηθεί η ομάδα και να κάνει τις μεταγραφές».

Για τις μάχες που πρόκειται να δοθούν στη Super League 2, μετά την αδειοδότηση του Ηρακλή και την έλευση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στην ομάδα: «Ο Κ.Μονεμβασιώτης είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας, ένας κύριος που δεν ενοχλεί. Οι σοβαροί άνθρωποι που θα τον περιστοιχίσουν πρέπει να τον βοηθήσουν ώστε να πάρει σωστές αποφάσεις. Είναι δύσκολο γιατί είναι μια ομάδα που θα στηθεί πάλι από την αρχή, υπάρχει κι η Λάρισα που είναι ήδη έτοιμη και στημένη. Αν ο Ηρακλής μπει στη διαδικασία να γίνει μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, θα γίνει ανταγωνιστική μάχη. Νομίζω όμως πως η Λάρισα είναι ήδη έτοιμη».

Τέλος, για τον τελικό του Εuro αλλά και τα παιχνίδια που είδαμε ως τώρα: «Νομίζω ότι είναι ένα τυποποιημένο Euro. Είναι ένα τουρνουά τακτικής, επειδή η προπονητική έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Λείπουν πράγματα που ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο .Είναι η τάση του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Και εμείς οι προπονητές θα πρέπει να αφήσουμε λίγο την άμυνα και να παίξουμε επίθεση.

Μπορεί στον τελικό, λοιπόν, να είναι φαβορί η Ισπανία, αλλά όλα μπορούνε να συμβούνε.»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.