Σπανέας: «Να παρέμβει η κυβέρνηση και να σταματήσει το πρωτάθλημα»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σπανέας, με τον Σύμβουλο της Ένωσης Διαιτητών να μιλάει αναφορικά με τα όσα λαμβάνουν χώρα στο κομμάτι της διαιτησίας στην Ελλάδα, τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνονται από την εκάστοτε κυβέρνηση , ενώ υπογραμμίζει πως θα έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν έχει σημασία ποιος φταίει , αλλά ότι το κράτος τα βλέπει όλα αυτά εξ αποστάσεως. Εγώ θα μιλήσω προσωπικά, γιατί όταν έχει εκ διά μέτρου αντίθετη άποψη, γίνεσαι αντιπολίτευση. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά η πολιτεία τρέχει να φέρει στεφάνι αν πεθάνει κάποιος και τώρα θα έπρεπε να ήταν η πρώτη που θα στήριζε τους διαιτητές και να σταματούσε πρώτη το πρωτάθλημα , γυρίζοντας τον χρόνο πίσω».

Προσθέτοντας: «Οι ξένοι δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με εμάς, πάλι τα ίδια θα γίνουν κανονικά έπρεπε να πατήσουν το κουμπί και να πούνε στοπ. Εγώ στη θέση τους θα έκανα αποχή το VAR την επόμενη εβδομάδα, μετά θα έκανα αποχή τους βοηθούς. Θα πρέπει να παρέμβει η πολιτεία, κάθετα, να σταματήσει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.