Σούτσιτς: «Συμφωνήσαμε ότι δεν έπρεπε να σταματήσουμε στο ένα γκολ»

Metrosport Team08 Μαρτίου 2024

Δηλώσεις αναφορικά με τη χθεσινή αναμέτρηση του Δικεφάλου με αντίπαλο τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ έκανε ο ποδοσφαιριστής των Κροατών, Πέταρ Σούτσιτς, αλλά και ο συμπαίκτης του Στέφαν Ριστόφσκι ο οποίος στάθηκε στα λάθη του ΠΑΟΚ αλλά και τον αγώνα ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας.

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι τακτικής, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε άλλα 90 λεπτά έτσι. Το λάθος του ΠΑΟΚ σίγουρα μας βοήθησε, σε τέτοια παιχνίδια κάθε γκολ σημαίνει πολλά. Κρατάμε το αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, χρειαζόμαστε ένα τέλειο παιχνίδι τακτικής και στην Θεσσαλονίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφαν Ριστόφσκι

Από την πλευρά του, ο Πέταρ Σούτσιτς, με 13.5 χιλιόμετρα στα πόδια του κόντρα στον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, τακτικά μείναμε στο πλάνο μας, ξέραμε ότι μπορούσαμε να τους απειλήσουμε. Παίξαμε για να κερδίσουμε, πήγαμε για το πλεονέκτημα πριν από την ρεβάνς, αλλά μόνο το πρώτο παιχνίδι τελείωσε. Πρέπει να κάνουμε τους οπαδούς χαρούμενους το Σαββατοκύριακο και μετά να προετοιμαστούμε για την Θεσσαλονίκη».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ο 20χρονος Βόσνιος χαφ, αποκάλυψε πως στην ανάπαυλα του ημιχρόνου συμφώνησαν στα αποδυτήρια να μην κλειστούν αλλά να βγουν μπροστά και για το δεύτερο γκολ:

«Συμφωνήσαμε στο ημίχρονο ότι δεν πρέπει να κάνουμε πίσω και να σταματήσουμε στο ένα γκολ. Μερικές φορές υποχωρείς χωρίς να το θέλεις, ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα, αλλά ψάχναμε το δεύτερο γκολ και το πετύχαμε. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έφυγε από το γήπεδο χωρίς πραγματική ευκαιρία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.