Σούπερ ρεκόρ για τον Μάρκους Καρ του Άρη: Πρώτος Καναδός σε πόντους και ασίστ στο NCAA

Metrosport Team03 Αυγούστου 2023

Με μια «διάκριση-ρεκόρ» στο βιογραφικό του έφτασε στη Θεσσαλονίκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού Άρη, Μάρκους Καρ. Και αυτό γιατί αναδείχθηκε ως πρώτος καναδός όλων των εποχών σε πόντους και ασίστ στο NCCA.

Μια διάκριση για την οποία φυσικά μπορεί να υπερηφανεύεται και η νέα του ομάδα, δηλαδή ο Άρης που έσπευσε να τον συγχαρεί για αυτή τη τόσο σημαντική διάκριση του νεοφερμένου παίκτη.

Συγκεκριμένα, στο ποστάρισμα που έκανε η ΠΑΕ Άρης, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΝΑΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ ΣΤΟ NCAA

Ο Marcus Carr πέτυχε ένα μεγάλο επίτευγμα, κατά την παρουσία του το NCAA. O νέος παίκτης του ΑΡΗ, έγινε ο κορυφαίος Καναδός παίκτης στην ιστορία του κολεγιακού πρωταθλήματος σε πόντους και ασίστ, «σπάζοντας» ένα από τα αρχαιότερα ρεκόρ της χώρας του!

Συγκεκριμένα, ο Carr στις 13 Φεβρουαρίου του 2023 έφτασε τις 692 ασίστ και στις 21 του ίδιου μήνα τους 2.213 πόντους, ξεπερνώντας αντίστοιχα τον νυν άσο των Indiana Pacers, Andrew Nembhard και τον θρυλικό Καναδό, Juan Mendez.»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.