Σούπερ Κική σε Καινούργιου: «Γλείφεις τους αφαλούς Μπέου και Μπογδάνου»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Νέα απάντηση για τον σάλο που προκάλεσαν τα λεγόμενά της κατά του Χρήστου Μάστορα δίνει η Σούπερ Κική, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση κατά της Κατερίνας Καινούργιου.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Super Κική καταφέρεται σε βάρος της Κατερίνας Καινούργιου και του ρεπορτάζ που προβλήθηκε στη σημερινή εκπομπή του Alpha αναφορικά με τις δηλώσεις της, με την «μπάλα» να παίρνει και τη Ναταλί Κάκκαβα, η οποία τόνισε πως θα έπρεπε να υπάρχει ΕΣΡ και στο διαδίκτυο.

Η ανάρτηση της Super Κικής 

«Βοθροκάναλα ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι! Ήρθε καιρός ό,τι λέτε να σας γυρνάει μπούμερανγκ! Η Κάκκαβα που έβαλε και σε post την έδιωξαν από Αντιδήμαρχο Σαρωνικού με άπειρες καταγγελίες απ’ τους προέδρους του ΚΑΠΗ για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς όλους! Και τώρα μιλάει για χιουμοριστική εκπομπή μήπως καταφέρει και ξανά κάνει καριέρα.

Η δε Καινούργιου έχει μέρα παρά μέρα τον Μπογδάνο και τον Μπέο και τους γλείφει τους αφαλούς και τολμάει να με πει ρατσίστρια ενώ δεν έχει δει ούτε ένα λεπτό από την εκπομπή μου. Αν αυτό δεν είναι έγκλημα που πάει να χαλάσει μια εργασία κάποιου για να δουλέψει η ίδια τι είναι;

Καινούργιου απαιτώ να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για το πιο άτοπο ρεπορτάζ που κάνεις εδώ και χρόνια με εμένα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.