Σούμποτιτς για Λέσιτς: «Ενδιαφερόταν πάντα για τους παίκτες του»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και το «Metropolis 95.5» αναφέρθηκε στον θάνατο του Λάζαρο Λέσιτς.

Για τον Λάζαρο Λέσιτς: «Είχαμε συναντηθεί τελευταία φορά στα 80α γενέθλιά του στα Σκόπια. Τα τελευταία χρόνια ο Λάζαρο αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, ωστόσο τα αντιμετώπιζε. Μιλούσαμε δύο, τρεις φορές την εβδομάδα στο τηλέφωνο. Αγαπούσε πολύ τον Άρη, με έπαιρνε τηλέφωνο και μιλούσαμε για την ομάδα. Είχε πάντα καλή διάθεση και όρεξη για χιούμορ. Ενδιαφερόταν για τους παίκτες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Μας έπαιρνε τηλέφωνο, βγαίναμε για φαγητό, μας μαγείρευε η γυναίκα του».

Μια ιστορία από ένα παιχνίδι του Άρη: «Σε ένα παιχνίδι ο Λάζαρο είχε βάλει μέσα στο παιχνίδι έναν παίκτη για να μαρκάρει τον διαιτητή. Όταν τον ρώτησε ο διαιτητής γιατί το έκανε αυτό του είπε: ''ο προπονητής μου είπε ότι εσύ είσαι ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων'».

Εάν τον ξεχώριζαν οι προπονητικές του γνώσεις ή οι σχέσεις που ανέπτυσσε με τους παίκτες: «Ο Λάζαρο ήξερα τα πάντα: την ψυχολογία του παίκτη, πότε να βάλει τον κάθε πάικτη, ποιον πρέπει να μαρκάρει κλπ».

Εάν θεωρεί δίκαιο το χρυσό μετάλλιο των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Θεωρώ πως η Σερβία αδικήθηκε στον ημιτελικό με την Αμερική. Εάν είχε περάσει, σίγουρα θα έπαιρνε το χρυσό. Πιστεύω στις επόμενες Ολυμπιάδες, οι ευρωπαϊκές ομάδες θα ανταγωνίζονται περισσότερο τις ΗΠΑ».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.