Σουμάχερ: Εκβίασαν ξανά την οικογένεια του-Συνελήφθησαν δύο άτομα

Metrosport Team24 Ιουνίου 2024

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ έπεσε θύμα εκβιασμού από δύο άτομα, τα οποία πάντως συνελήφθησαν με βάση τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Γερμανία. Οι δύο φερόμενοι εκβιαστές έχουν καταγωγή από το Βούπερταλ και προσπαθούσαν άγνωστο ακόμη πώς ακριβώς να αποσπάσουν εκατομμύρια ευρώ από τη σύζυγο του Μίκαελ, Κορίνα.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα Bild, έχοντας και δηλώσεις εκπροσώπου της εισαγγελίας: «Διερευνούμε μία υπόθεση εκβιασμού εις βάρους μιας διασημότητας και έχουμε εκτελέσει τα σχετικά εντάλματα σύλληψης. Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν».

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ έχει βρεθεί αρκετές φορές στο προσκήνιο, έπειτα από το ατύχημα του μεγάλου Γερμανού στο χειμερινό θέρετρο της Μιραμπέλ το 2013. Υπενθυμίζεται πως ένας εκβιαστής φυλακίστηκε το 2017, αφού απείλησε να σκοτώσει τα παιδιά του Σουμάχερ εάν η οικογένεια αρνούνταν να πληρώσει λύτρα αξίας 900.000 ευρώ. 

Η σύλληψή του έγινε με ευκολία από την αστυνομία, επειδή είχε συμπεριλάβει τα δικά του τραπεζικά στοιχεία, όταν ζητούσε τα μετρητά. Επίσης, νωρίτερα φέτος, η οικογένεια Σουμάχερ επιδικάστηκε με 170.239 £ ως αποζημίωση από ένα γερμανικό δικαστήριο, αφού μήνυσε επιτυχώς ένα περιοδικό για μια ψεύτικη «συνέντευξη», που δημοσιεύθηκε, ως η πρώτη του μετά το ατύχημά του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.