Σούλης Παπαδόπουλος στους παίκτες του Ηρακλή: Σας αξίζουν συγχαρητήρια»

Metrosport Team10 Μαΐου 2024


Ο Ηρακλής δύο στροφές πριν το φινάλε του μίνι πρωταθλήματος της Super League 2 εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Πλέον επόμενος στόχος είναι να τερματίσει στην κορυφή των πλέι άουτ, σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο προπονητής του Γηραιού, Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στους παίκτες του μοίρασε αρχικά συγχαρητήρια για την παραμονή της ομάδας, ενώ επισήμανε ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τον Ηρακλή. Αναλυτικά, στην ομιλία του προς τους παίκτες είπε: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Οπως και στον κόσμο που ήταν στις μαζί μας δύσκολες στιγμές. Είχαμε σε πολλά ματς κόντρα τη διαιτησία με 100-0. Αυτός ο βαθμός με την Αναγέννηση είναι όλες οι νίκες και οι βαθμοί που πήραμε μαζί. Παίξαμε έξυπνα και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Εμειναν δύο παιχνίδια και πλέον κυνηγάμε την πρώτη θέση. Χωρίς άγχος και πίεση. 

Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και θα έρθουν καλύτερες μέρες στην ομάδα. Και να ξέρετε ότι εσείς ήσασταν αυτοί που θα φέρνατε τις καλύτερες μέρες. Ξέρετε ότι ήρθα σε δύσκολες στιγμές μαζί σας, ενώ πολλοί έφυγαν και σφύριζαν κλέφτικα. Ξέρατε τα προβλήματα που είχα και πως κατέληξαν αυτά στην Αθήνα. Εγώ ξέρω ότι έχω πάρει την εκτίμησή σας και για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.