Σούλης Παπαδόπουλος: «Στον Άρη ορισμένοι πρέπει να ανεβάσουν απόδοση»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής ποδοσφαίρου, Σούλης Παπαδόπουλος, μιλώντας για τη νίκη του Άρη κόντρα στον Πανσερραϊκό αλλά και τη γενικότερη εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στα δύο πρώτα παιχνίδια της Super League 1. Παράλληλα, σχολίασε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων του Big4, τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και τις εξελίξεις στον Ηρακλή.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά, για τις εμφανίσεις του Άρη: «Στις Σέρρες ήταν ένα παιχνίδι κομβικό για τον Άρη, γιατί για μένα δεν ήταν άσχημο το αποτέλεσμα στο Περιστέρι, καθώς ο Ατρόμητος είναι πολύ ενισχυμένος φέτος. Έπρεπε στο δεύτερο παιχνίδι να πάρει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, με μια ομάδα που είχε κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση μέσα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

 Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που δεν βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. Ο Άρης ήταν καλύτερος, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που ενήργησε πολύ σωστά και οργανωμένα. Απλά δεν ήταν πολύ καλός στα τελειώματα, γιατί έτσι θα μπορούσε με μια φάση ο Πανσερραϊκός να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Όμως ήταν μια δίκαιη νίκη για τον Άρη.

Πρέπει κάποιοι ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν κι άλλο την απόδοσή τους, δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί ο Άρης χθες ήταν καλός στο σύνολο. Ήταν οργανωμένος καλά, η τριάδα στον άξονα ήταν πολύ καλή. Ο Άρης όμως θα πρέπει να βρει λύσεις σε κλειστές άμυνες. Με την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του και αν δουλέψει πολύ θα κάνει καλύτερη χρονιά από πέρυσι».

Για τις αναμετρήσεις των υπόλοιπων «μεγάλων» ομάδων και αν δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα δεδομένα του πρωταθλήματος: «Ξεκινώντας με την ΑΕΚ, που έχει τον ίδιο προπονητή με πέρυσι, ξέρει το πρωτάθλημά μας. Νομίζω πως πληρώνει τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, φαίνεται ότι κάπου έχουν αδειάσει. Μπορεί να κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι, όμως τώρα με την πίεση του κόσμου δεν τα κατάφεραν. Όταν αυτά τα παιχνίδια πηγαίνουν προς το τέλος, γίνονται δύσκολα. Όπως και του Παναθηναϊκού. 

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο, όπως και ο Ολυμπιακός, κερδίζει.

Ο Παναθηναικός έχει μεγάλο βάρος στην Ευρώπη. Ο προπονητής έχει έρθει τώρα και θα έπρεπε να τον ενημερώσουν για το ποιος είναι ο Αστέρας Τρίπολης και ότι παίζει σε ένα άδειο ΟΑΚΑ σαν να είναι προπόνηση. Δεν μπορείς να κάνεις τόσες αλλαγές, ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Χθες πήγε το παιχνίδι στο τέλος και έτσι το πήρε».

Τέλος, για τον Ηρακλή, τόνισε πως: «Κάνει μεταγραφές, κάποιες καλές κινήσεις. Πρέπει όμως να έχουν υπομονή γιατί οι ομάδες δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη, όσα χρήματα και να έχεις. Πρέπει να κάνουν αξιοκρατικά επιλογές. Σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Λάρισα, όμως η ομάδα πρέπει να φτιαχτεί σιγά σιγά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.