Σούλης Παπαδόπουλος: «Ο Ηρακλής είναι όπως όλοι οι μεγάλοι-Δεύτερος είναι αποτυχία»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και τη φετινή μάχη στη Super League 2 για την άνοδο σχολίασε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM υπογράμμισε πως η κλήρωση για τον Άρη είναι δύσκολη, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ηρακλής «πρέπει να ανέβει», μιας και έχοντας την πίεση όπως κάθε μεγάλη ομάδα, «ο δεύτερος είναι αποτυχία».

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και τη Super League 2, στη μάχη ανόδου και την προσπάθεια του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας:  «Δύσκολη κλήρωση έχει ο Άρης. Από την άλλη όμως αν προκριθεί «πετάει» έναν από τους διεκδικητές έξω. Μετά θα έχει πάλι ντέρμπι. Είναι δύσκολη η κλήρωση του Άρη. Αν καταφέρει και περάσει όμως θα έχει πολλές πιθανότητες να πάει πάλι στον τελικό. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι δύσκολο όμως. Η κλήρωση του ΠΑΟΚ είναι πιο εύκολη. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι και πρέπει να μαθαίνεις να ζεις με τις δυσκολίες. Πέρσι έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει το Κύπελλο ο Άρης».

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ: «Ο Άρης τα τελευταία χρόνια, εκτός του περσινού αγώνα, τον δυσκολεύει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ και ειδικά μέσα στην Τούμπα. Και πέρσι έγινε αυτό. Θα δούμε πάντως πολύ ωραία παιχνίδια από νωρίς. Θα πρέπει και ο Άρης και ο ΠΑΟΚ να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Ο ΠΑΟΚ έχει Ευρώπη και Πρωτάθλημα, δεν ξέρω πόσο θα αντέξει σε τόσο δύσκολα ματς και στο Κύπελλο, διότι ενδιάμεσα θα έχει και την Ευρώπη».

Για τον φετινό Ηρακλή«Παρακολουθώ τον Ηρακλή, δεν έχει ξεκινήσει καλά από βαθμολογικής συγκομιδής, αλλά έχει πάρει πολύ καλούς παίκτες. Πήγα στο Αιγάλεω και είδα από κοντά το ματς του Κυπέλλου και είδα τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει υλικό να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει ο Ηρακλής. Θέλει υπομονή και δουλειά. Όλα κρίνονται στο γήπεδο».

Για τη δήλωση του Οφρυδόπουλου περί συνοχής μετά τις πολλές μεταγραφές:

 «Συμφωνώ ότι οι ομάδες δε χτίζονται γρήγορα. Πηγαίνοντας στον Ηρακλή που ξέρεις ότι έχει αλλάξει διοίκηση, λογικό είναι να θέλει άμεσα να ανεβάσει την ομάδα. Πρέπει να την ανεβάσεις. Δεύτερος είναι αποτυχία στον Ηρακλή. Είναι όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να ανέβει ο Ηρακλής. Δεν ξέρω τι συζήτησαν ο Σωκράτης, που τον εκτιμώ και πέρσι ανέβασε τον Λεβαδειακό, με τη διοίκηση. Συμφωνώ με τον κόσμο και τη διοίκηση πως πρέπει να ανέβει ο Ηρακλής. Με όλο τον σεβασμό στη Λάρισα, όπου επίσης έχω δουλέψει, πρέπει να ανέβει ο Ηρακλής. Πέρσι που σωθήκαμε με τον Ηρακλή, ήταν πολύ πιο δύσκολο από το να ανέβει φέτος. Πιστεύω με το υλικό που έχει, έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη Λάρισα. Δεν πιστεύω πως μπορεί να ανέβει ο ΠΑΣ, ίσως να μην αντέξει από πολλές πλευρές ως τα Χριστούγεννα. Βλέπω Ηρακλή η Λάρισα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.