Σούλης Παπαδόπουλος: «Τον πρώτο λόγο για 4άδα ο Άρης, αν κερδίσει τον Παναθηναϊκό»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Η φετινή πορεία του Άρη αποδεικνύεται στο γήπεδο πως είναι ως τώρα εξαιρετική, όπως όμως και στη βαθμολογία που τον βρίσκει στην κορυφή της Super League 1 με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως είναι κομβικό το κυριακάτικο παιχνίδι για τον Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκτιμώντας πως μπορεί να μετατραπεί σε διεκδικητή του φετινού τίτλου αν αντέξει στην πίεση.

Στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» τοποθετήθηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος για την παρουσία του στους «κοκκινόμαυρους» της Πάτρας, την αλλαγή στον πάγκο της Καλαμάτας που χαρακτήρισε άδικη για τον Νίκο Αναστόπουλο και την εξαιρετική πορεία του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στην Παναχαϊκή: «Δεύτερη φορά εδώ… Ήμουν 2 χρόνια την πρώτη φορά. Είχαμε πάρει το πρωτάθλημα και στα μπαράζ και ήμασταν δεύτεροι πίσω από την Κηφισιά όταν ανέβηκε. Έχουν αλλάξει πολλοί και που είσαι ακόμα…».

Για την Καλαμάτα και την αλλαγή προπονητή: «Ακουγόταν πολύ καιρό ότι θα έχουμε αλλαγή εκεί. Δεν είναι τωρινό. Δεν είμαι στην Καλαμάτα να ξέρω τι συμβαίνει, αλλά είναι ψηλά, είναι τρίτη, έχει πολύ καλό υλικό και καλούς παίκτες. Είναι θέμα διαιτησίας που μας κέρδισε, παραπέμφθηκε ο διαιτητής. Κάτι θα έβλεπαν οι άνθρωποι, δεν ξέρω. Βάσει αποτελεσμάτων, αδίκως έφυγε ο Αναστόπουλος».

Για το αν ο Άρης μπορεί να μετατραπεί σε διεκδικητή του τίτλου: «Αν τελειώσει ο πρώτος γύρος και είναι κοντά ή βγει πρώτος, δεύτερος με 1-2 βαθμούς, ναι μπορεί. Στο κόλπο θα είναι, αν μπει στην 4άδα. Κομβικό ματς του Άρη είναι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Αν κερδίσει θα πετάξει πίσω μακριά του τον Παναθηναϊκό και θα έχει εκείνος τον πρώτο λόγο. Μετά υπάρχει δρόμος. Για εμένα φαβορί είναι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και θα φανεί την Κυριακή ποιος άλλος… Παίζουν με φόντο την τετράδα. Ο Άρης έχει καλούς παίκτες, αλλά έρχεται με φόρα και χωρίς μεγάλη πίεση. Να δούμε στο δεύτερο γύρο πώς θα αντιδράσει και αν αντέξει την πίεση του πρωταθλητισμού. Ευχάριστη έκπληξη είναι ο Παναιτωλικός. Ο Άρης είναι λογικό να διεκδικεί την τετράδα».

Για το ποια ομάδα είναι φαβορί για τον τίτλο: «Δε θα κάνω αυτή την πρόβλεψη, δεν μπορώ. Και οι τέσσερις ομάδες με τον Άρη έχουν πιθανότητες και γι’ αυτό έχουν χτιστεί. Έχουν χάσει βαθμούς με τους μικρούς και είναι καλό αυτό».

Για τη συζήτηση για την ένταση του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Να καταλάβουν όλοι ότι και οι προπονητές είναι άνθρωποι. Όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε το ίδιο ως χαρακτήρες. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ευαισθησίες τους. Μην πάρουμε το λάθος κάποιου να τον χτυπήσουμε. Η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή, αλλά τον καταλαβαίνω. Το ίδιο έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν. Είναι κάποια στιγμή που ξεφεύγεις. Αυτό δεν περιγράφει τον χαρακτήρα μας. Σίγουρα όμως πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.