Σούλης Παπαδόπουλος: Ο Λουτσέσκου, ο Μακελελέ, το... χταπόδι και ο MVP του φετινού Άρη

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου από τον πάγκο του Λεβαδειακού, τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, την απόλυση του Μακελελέ και τον MVP του φετινού Άρη.

«Καλό είναι να ασχολούμαστε περισσότερο με τους παίκτες και τους προπονητές, παρά με τους διαιτητές. Αν και μου αρέσει η Λιβαδειά, δεν μου έκανε εντύπωση η παραίτηση του Νίκου Παπασδόπουλου. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει χθες. Φαίνεται ότι παίρνει την ευθύνη ο ίδιος» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: 

«Αντίθετα, μου έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μόνο εκείνος ξέρει τι συμβαίνει, δείχνει ότι κάτι δεν του αρέσει. Μου απέδειξε ότι έχει το θάρρος της γνώμης, λέει «εγώ είμαι στα αποδυτήρια». Είναι διαφορετικό να διοικείς. Οι παίκτες παίζουν γι' αυτόν, όπως κατάλαβα από τους πανηγυρισμούς.

Η διοίκηση μπορεί να πάρει όποια απόφαση θέλει, από εκεί και πέρα ο ίδιος έδειξε ότι δε συμφωνούσε. Πιστεύω ότι τους πείραξε ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ, είχαν ρίξει μεγάλο βάρος εκεί».

Για τη χρησιμοποίηση νεαρών Ελλήνων από τον Ολυμπιακό σημείωσε: «Πρέπει να δώσουμε έμφαση στα Ελληνόπουλα, ανεξάρτητα από ποια ομάδα προέρχονται. Ο Κωστούλας γύρισε όλο το παιχνίδι, αν ήταν κάποιος ξένος θα γινόταν... πανικός. 

Θα σταθώ και στους Ρέτσο, Μπακασέτα και Τζολάκη. Σε μία επέμβαση έπεσε σαν... χταπόδι. Βγήκε ο Ιωαννίδης και ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε. Το μόνο που δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός ήταν ο αγώνας, σε όλα τα άλλα ήταν κερδισμένος. Έδειξε ότι ήθελε τη νίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός, δε γίνεται, πρέπει να διεκδικεί το πρωτάθλημα».

Για την απόλυση του Μακελελέ τόνισε: «Δεν είμαι μέσα στον Αστέρα για να γνωρίζω, δεν είμαι ούτε ο προηγούμενος προπονητής, ούτε ο Μακελελέ. Είναι τι συζήτηση κάνεις όταν πηγαίνεις στην ομάδα. Εμένα με πειράζουν πολύ οι γύρω-γύρω από τις ομάδες. 

Από άποψη αποτελεσμάτων, ο Οφρυδόπουλος δεν έκανε καλό ξεκίνημα στον Ηρακλή, αλλά από την άλλη θα μπορούσε η διοίκηση να περιμένει μία ημέρα, να τα βάλουν κάτω.

Εγώ είχα φύγει από τον Ηρακλή ένα παιχνίδι πριν το τέλος γιατί είχαν βγει φωτογραφίες ότι η διοίκηση μιλούσε με άλλους προπονητές. Κάτι ανάλογο έγινε και τώρα. Επηρεάζονται και τα αποδυτήρια. Το βλέπουμε και με τον Αλόνσο στον Παναθηναϊκό». 

Για τον MVP του φετινού Άρη υπογράμμισε: «Στον Άρη θα βάλω τον Μορόν. Πρέπει να βρει τρόπο να του ανανεώσει το συμβόλαιο αν θέλει να είναι στις υψηλές θέσεις, γιατί είχε πάντα πρόβλημα στο γκολ. Όπως και ο Ελ Κααμπί, είναι μέσα στις φάσεις, είναι οι δύο καλύτεροι φορ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.