«Σοβαρό πρόβλημα με τα ασθενοφόρα στο Fly Over - Έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου και μέλος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Μάκης Δεβελόγλου, μιλώντας για την δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και τραυματιοφορείς που κινούνται προς τον Περιφερειακό, εξαιτίας των έργων του Fly Over και του πολύ συχνού μποτιλιαρίσματος που δημιουργείται στην περιοχή.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην πόλη, με το Fly over δημιουργείται τρομερό μποτιλιάρισμα με αποτέλεσμα τα ασθενοφόρα να μην μπορούνε να πάνε έγκαιρα είτε προς τα νοσοκομεία, είτε να επέμβουν προς τον πολίτη. Μην ξεχνάμε ότι τρία νοσοκομεία είναι σε εκείνη την περιοχή, εντός του Περιφερειακού.

Πέρα από όλα αυτά, υπάρχει και έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, το οποίο έχουμε αναδείξει εδώ και χρόνια αλλά δυστυχώς δεν ιδρώνουν τα αυτιά κανενός. Θεωρούν ότι μόνο η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και έχει ανάγκη για προσωπικό. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχουμε καθυστερήσεις στην προσέλευση των ασθενοφόρων.

Οι μηχανές ταχείας επέμβασης με το ζόρι περνάνε όταν είναι μποτιλιαρισμένος ο Περιφερειακός. Με τα αυτοκίνητα προσπαθούμε από τις κάθετες οδούς και τον πλησιέστερο δρόμο για να πλευρίσουμε το σημείο.

Χρειάζεται αύξηση της δύναμης του προσωπικού για να μπορέσουμε να βγάλουμε περισσότερα ασθενοφόρα και να φτάσουν πιο γρήγορα στον πολίτη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.