Σορετίρε: «Γι’ αυτό το λόγο ήρθα στον ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον προπονητή»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ έκανε το δύο στα δύο, κερδίζοντας με 2-0 τον Παναιτωλικό, με τον Σόλα Σορετίρε να πραγματοποίει την πρώτη εμφάνιση με τον ασπρόμαυρη φανέλα. Ο νεαρός άσος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova και ανέφερε, μεταξύ άλλων, το λόγο που ήρθε στον "δικέφαλο".

Για το ντεμπούτο του: «Το περίμενα από την πρώτη ήμερε που ήρθα. Ήθελα όμως πρώτα να γίνω μέρος της ομάδας να έρθω σε καλή φυσική κατάσταση και σήμερα πήρα την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος για είναι… τρελοί οι οπαδοί μας και το απόλαυσα ειλικρινά.

Είμαι ευγνώμων στον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία σχετικά νωρίς μέσα στη σεζόν. Είχα ευκαιρίες να σκοράρω, νιώθω καλά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και εμείς θέλουμε κι άλλες νίκες στη συνέχεια».

Για τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια μεγάλη απόφαση για μένα να φύγω για πρώτη φορά από τη χώρα μου. Ήρθα στην Ελλάδα, βρήκα εδώ πολύ ζέστη. Μίλησα πριν πάρω την τελική μου απόφαση με αρκετό κόσμο από το σταφ του ΠΑΟΚ, με νυν παίκτες του ρόστερ, με κάποιους πρώην, ενώ είδα και πολλά βίντεο από την περσινή σεζόν που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έτσι πήρα την καλύτερη απόφαση και είμαι δικαιωμένος γι’ αυτό. Θα παλέψω να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.