Σόλσκιερ για Ρονάλντο: «Λάθος η επιστροφή του, αλλά δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να πάει στη Σίτι»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Λάθος χαρακτήρισε την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γκούνα Σόλσκιερ, τονίζοντας ότι ήταν αδύνατο να επιτρέψει ο σύλλογος να συμφωνήσει ο Πορτογάλος με τη Μάντσεστερ Σίτι. 

Ο Νορβηγός, μιλώντας στο SkySports υποστήριξε: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές εδώ και 15 χρόνια. Υπήρξα και συμπαίκτης του. Έχει μεγάλη ιστορία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όταν ήταν να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι. Θα σκόραρε πιθανότατα περισσότερα γκολ από ότι σκοράρει τώρα ο Χάαλαντ. 

Οπότε, ήρθα σε επαφή μαζί του και τελικά συμφωνήσαμε να επιστρέψει, αλλά τελικά νομίζω ότι η απόκτησή του ήταν λάθος, αφού επηρέασε αρνητικά τα αποδυτήρια της ομάδας. Ίσως κάποιοι άλλοι παίκτες να αισθάνθηκαν ότι είναι λιγότερο σημαντικοί, μετά την έλευση ενός σούπερ σταρ όπως είναι ο Ρονάλντο. Τα πήγε καλά, ήταν ο κορυφαίος μας σκόρερ εκείνη τη χρονιά, αλλά εγώ έχασα τη δουλειά μου μερικές εβδομάδες αργότερα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.