Sold out τα διαρκείας του Παναθηναϊκού σε… ώρες!

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Ο Παναθηναϊκός θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου του σε γεμάτο ΟΑΚΑ καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν και μάλιστα είναι εντυπωσιακό πως το Sold out των 11.000 εισιτηρίων διαρκείας έγινε μέσα σε… ώρες!

Μέσα σε μόλις μερικές ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βρίσκονται ήδη στο Final 4 της Euroleague και στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου για τον οποίο «διψά» ομάδα και κόσμος. Ήδη ωστόσο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φρόντισαν να εξασφαλίσουν τη θέση τους δίπλα στο «Τριφύλλι» και στη νέα σεζόν.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού έκαναν… φτερά, καθώς η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε το sold out μέσα σε μερικές ώρες από τη διάθεσή τους.

Υπενθυμίζεται πως η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024-25 το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5). Μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας είχαν «φύγεο» 9.000 εξ αυτών. Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει διαθέσει και τα 11.000 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.