Σολάκης: «Δύσκολο να καλυφθεί το κενό του Κουλιεράκη, δικαιωματικά έφτασε εδώ»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Σολάκης ο οποίος αναφέρθηκε στα πρώτα του συμπεράσματα από τη σέντρα της Superleague 1, την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από τον Δικέφαλο, αλλά και τις αδυναμίες των ''ασπρόμαυρων''.

Αρχικά ανέφερε: «Σε κάθε πρεμιέρα υπάρχει μία έκπληξη, αυτή έγινε με τον Παναθηναϊκό, ίσως οι πολλές αλλαγές , το ψυχολογικό άδειασμα από τον αποκλεισμό μπορεί να επηρέασε τους παίκτες, γιατί μετά τα πέναλτι και το πως εκτιλύχθηκαν χρειάζεται μια ιδιαίτερη διαχείριση».

Προσθέτοντας για την ετοιμότητα των ομάδων: «Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν είναι έτοιμη αυτή την περίοδο, οι ομάδες έτσι ξεκινάνε την προετοιμασία τους , κουβαλάνε την κούραση της προετοιμασίας και φορμάρονται τη στιγμή που επιθυμεί ο εκάστοτε προπονητής, βάσει προγράμματος». 

Ενώ για τον ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ εμφανίζει αδυναμίες στην αμυντική του λειτουργία, ενδεχομένως και η πώληση του Κουλιεράκη να έχει επηρεαστεί η ομοιογένεια της ομάδας».

Αναφορικά με τον Κουλιεράκη, τόνισε: «Ο Κουλιεράκης φαίνεται ένα προσγειωμένο παιδί βάσει των όσων βλέπουμε, είναι ισορροπημένο παιδί και δεν επηρεάζεται από την στραβή. Δικαιωματικά έφτασε σε αυτό το επίπεδο και στη μεταγραφή του, ωστόσο το κενό του είναι δύσκολο να καλυφθεί , αλλά ο αντικαταστάτης του θα πρέπει να προσαρμοστεί κατευθείαν στις ανάγκες της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.