Σολάκης: «Αυτοί έχουν προβάδισμα για τον τίτλο στη Super League»-Τι είπε για την Εθνική

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Σολάκης, με τον έμπειρο προπονητή να μιλάει αναφορικά με τη νέα αρχή στην Εθνική Ομάδα και τη νίκη με 3-0 απέναντι στη Φινλανδία. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ανέβηκε και πήγαν αρκετά καλά κάποια πράγματα που δεν φάνηκαν στα πρώτα 45 λεπτά, όπου ωστόσο η ομάδα άνοιξε το σκορ και πήρε το προβάδισμα».

Προσθέτοντας για το δίδυμο Γιοβάνοβιτς - Ιωαννίδης: «Θα λέγαμε πως πρόκειται για μία συνταγή πετυχημένη, έτσι μας έδειξε η ιστορία ο Ιωαννίδης είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ και διάγει μία περίοδο φόρμας. Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις ξέρει πως να διαχειριστεί πρόσωπα».

Για τη λειτουργία της άμυνας: «Η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα, αλλά όταν έχεις αμυντικούς όπως ο Κουλιεράκης και ο Μαυροπάνος θα στηριχθείς εκεί, όπως και ο Τσιμίκας. Η άμυνα μας είναι η βάση αλλά και η επιθετική γραμμή μας έχει αρκετό ταλέντο και μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς».

Για το πρωτάθλημα: «Δίνω ένα προβάδισμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι πάνω σε μία λεπτή κλωστή και έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.