Σοκάρει ο Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου έχουν δολοφονηθεί!» (pic)

Metrosport Team27 Μαΐου 2024

Σε σοκ βρίσκεται η γαλλική κοινωνία με τους θανάτους επτά πολιτών στη Νέα Καληδονία. Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγα 24ωρα, όταν άρχισε πορεία διαμαρτυρίας από πολίτες του κρατιδίου που ανήκει στη χώρα της Ευρώπης, για μια αμφιλεγόμενη εκλογική μεταρρύθμιση που έφερε αλλαγή στους περιορισμούς της ψηφοφορίας των επαρχιακών εκλογών.

Η βία κλιμακώθηκε από τις 13 Μαΐου. Αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος επτά ανθρώπων, η ανάπτυξη δυνάμεων του γαλλικού στρατού στην περιοχή και ο αποκλεισμός του Tik Tok. Το κλίμα παραμένει τεταμένο στην περιοχή και ο Εμάνουελ Μακρόν πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αύξηση της βίας.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Κριστιάν Καρεμπέ, δύο από τους νεκρούς ήταν μέλη της οικογένειάς του. Μάλιστα, το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για δολοφονία. Ο ίδιος τόνισε πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καθεστώς πένθους, ζητώντας να γίνουν έρευνες για το πως έγιναν αυτές οι δολοφονίες.

«Έχω χάσει μέλη της οικογένειάς μου, γι' αυτό έχω μείνει σιωπηλός. Επειδή βρίσκομαι σε καθεστώς πένθους. Είναι αλήθεια ότι, ναι, είναι δολοφονίες και ελπίζουμε ότι θα γίνουν έρευνες για αυτές τις δολοφονίες», ανέφερε συγκεκριμένα ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.