Σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή-«βόμβα» για κραχ στα κομματικά ΜΜΕ

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Επιστολή σε δραματικούς τόνους για το παρόν και όχι για το μέλλον των κομματικών Μέσων Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε προς τη γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, ο πρόεδρος της «Left Media» και πολύπειρος δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, εκλιπαρώντας τους να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες για την επιβίωση τους.

Ο κ.Νικόλτσιος, εξαπολύει «πυρά» προς τον Στέφανο Κασσελάκη, υποστηρίζοντας πως οι επιταγές της δικής του περιόδου έχουν αρχίσει να σφραγίζονται, ότι προχώρησε στην εφαρμογή της απόφασης, περί αναστολής της καθημερινής έκδοσης της Αυγής, χωρίς να έχει διασφαλίσει το αναγκαίο ποσό για τις αποζημιώσεις του πλεονάζοντος προσωπικού και ότι οι ρυθμίσεις των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία απωλέσθηκαν.

Παράλληλα, αναφέρει πως είναι αμφίβολη η συνέχιση της έκδοσης του κυριακάτικου φύλλου της «Αυγής», καθώς το τυπογραφείο και οι προμηθευτές του δημοσιογραφικού χαρτιού δεν έχουν περιθώρια άλλης πίστωσης.

Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι τον ενημέρωσαν ότι θα αρχίσουν διαδοχικές απεργίες, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣΕΠΕ αύριο, αν δεν καταβληθεί ένα ποσό από τα δεδουλευμένα. Μέσα σε αυτό το κλίμα, αποκάλυψε πως ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο», βρίσκεται πολύ κοντά στη μίσθωση από γνωστή εταιρία.

Ωστόσο, η ενδιαφερόμενη εταιρεία, θέτει ως προϋπόθεση, ότι μετά τη λήξη της μίσθωσης θα πρέπει να μεταβιβαστεί το 100% των μετοχών της “left Media A.E” σε αυτήν, έναντι ενός συμφωνημένου αντίτιμου, αφαιρουμένου βέβαια του ποσού, που θα δαπανήσει άμεσα η εταιρεία, για την αποπληρωμή των υποχρεώσεων έως του ποσού ύψους 1.500.000 ευρώ. (οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, προμηθευτές, αμοιβές, κλπ). Με αυτόν τον τρόπο απαλλάσσεται το κόμμα από την χρηματοδότηση των ρ/σ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.