Σοκ στον Ασπρόπυργο: 10χρονη κατήγγειλε τους γονείς της για ξυλοδαρμό και επαιτεία

Metrosport Team05 Αυγούστου 2024

Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ανηλίκου από του ίδιους του τους γονείς έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Star, συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης (30/7) με θύμα ένα 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο κατήγγειλε τους γονείς του για ξυλοδαρμό και επαιτεία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το κοριτσάκι δεν άντεξε τις απάνθρωπες συνθήκες κάτω από τις οποίες βίωνε μέσα στο ίδιο της το σπίτι και μετέβη η ίδια στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τους γονείς της.

«Οι γονείς μου με αναγκάζουν να βγαίνω σε επαιτεία σε καταστήματα στο κέντρο του Ασπρόπυργου. Με πηγαίνουν άλλοτε με το αυτοκίνητο και άλλοτε πηγαίνω με τα πόδια. Τα χρήματα που παίρνω στη συνέχεια μου τα παίρνουν και όταν τους λέω ότι δε θέλω να πάω με χτυπάνε. Επίσης με χτυπάνε και για άλλες ασήμαντες αφορμές», αποκάλυψε το κοριτσάκι και συνέχισε: 

 «Αναγκάζομαι να είμαι όλη ημέρα κάτω από τον καυτό ήλιο και ήρθα σήμερα εδώ γιατί δεν αντέχω άλλο». 

 Το παιδί έδωσε και αρκετές λεπτομέρειες από την άγρια κακοποίηση που βίωνε, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν σε ειδική δομή φιλοξενίας για να γλιτώσει.

Την ίδια στιγμή, άμεσα ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Αθηνών, η οποία διέταξε τη μεταφορά του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων. 

Οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν με τρεις κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες είναι και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.