ΣΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

ΣΟΚ στον ελληνικό αθλητισμό. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο 31χρονος διεθνής μπακ δεν ήταν στην αποστολή για τον αυριανό (10/10) αγώνα με την Αγγλία για την 3η αγωνιστική του Nations League. Σύμφωνα με το newsit.gr, τον αναζητούσε η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί του, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη της βίλας η γυναίκα του και εκείνος τον βρήκε δίχως τις αισθήσεις του...

Θλίψη

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, με την είδηση αυτή πάντως να βυθίζει στην θλίψη και το πένθος ολόκληρη την χώρα, αφού επρόκειτο για έναν άνθρωπο 31 ετών. Σύμφωνα, πάντως, με τη νεότερη πληροφόρηση ο θάνατος του Μπάλντοκ πιστοποιήθηκε από τον γιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ από τον σταθμό της Βούλας, που κλήθηκε από τον διαχειριστή της οικίας. Δεν παρέλαβε όμως τη σορό του καθώς περιμένει την Ασφάλεια, ώστε να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί...

Ποιος ήταν

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Ήταν εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική μας ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.