Θετικά νέα από την Γαλλία – Εκτός κινδύνου ο παίκτης που ήταν σε τεχνητό κώμα μετά από χτύπημα στο κεφάλι! (vid)

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2024

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στο Γαλλικό ποδόσφαιρο, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Αλμπέρτ Ελίς, στην αναμέτρηση Μπορντό – Γκινγκάμπ, καθώς ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων βρισκόταν σε τεχνητό κώμα μετά από χτύπημα στο κεφάλι, όμως πλέον διέφυγε των κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, ο 28χρονος συγκρούστηκε δυνατά στο κεφάλι με έναν αντίπαλο του και κατευθείαν έχασε τις αισθήσεις του. Οι ποδοσφαιριστές που ήταν κοντά του κατάλαβαν αμέσως την σοβαρότητα της κατάστασης, κάλεσαν σε βοήθεια και μετά από λίγα δευτερόλεπτα τον παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως είναι φυσικό έγινε αναγκαστική αλλαγή και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του αγώνα στο πλησιέστερο Νοσοκομείο. 

Η «L'Equipe» σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως ο επιθετικός των γηπεδούχων είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του καθ’ οδών. Ωστόσο οι γιατροί αποφάσισαν να τον “ρίξουν” σε τεχνητό κώμα λόγω των ενδείξεων που είχαν για σοβαρό τραυματισμό.

Ο Γαλλικός τύπος μεταδίδει συνεχώς ό,τι νεότερο υπάρχει σχετικά με την κατάσταση του Αλμπέρτ Ελίς, καθώς άπαντες, όχι μόνο στην Μπορντό αγωνιούν για την πορεία της υγείας του. 

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση από τους θεράποντες γιατρούς και ευτυχώς πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Για την ιστορία, ο αγώνας συνεχίστηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη των γηπεδούχων παρά το ψυχικό μούδιασμα των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων. Στο 40ο η Μπορντό άνοιξε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.