ΣΟΚ: Πρώην σταρ της Άρσεναλ συνελήφθη και κατηγορείται για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600 χιλιάδων λιρών

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τζέι Εμανουέλ-Τόμας κατηγορήθηκε από την αστυνομία για φερόμενη προσπάθειά του να διακινήσει λαθραία κάνναβη αξίας περίπου 600.000 λιρών στο αεροδρόμιο Στάνστεντ.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Εμανουέλ-Τόμας, ο οποίος έπαιξε στην Μπρίστολ Σίτι και η Αμπερντίν συνελήφθη στο σπίτι του στην Cardwell Road, Gourock την Τετάρτη και μεταφέρθηκε στο Κάρλαϊλ για ανάκριση.

Ο 33χρονος προφυλακίστηκε και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Carlisle Magistrates την Πέμπτη, κατηγορούμενος για εισαγωγή ναρκωτικών κατηγορίας Β. Περίπου 60 κιλά κάνναβης βρέθηκαν σε δύο βαλίτσες που έφτασαν από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης τον περασμένο μήνα.

Η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος (NCA) έκανε την ανακάλυψη, εκτιμώντας την περίπου 600.000 λίρες. Δύο γυναίκες ηλικίας 28 και 32 ετών, συνελήφθησαν επίσης στο αεροδρόμιο Στάνστεντ στις 2 Σεπτεμβρίου μετά την ανακάλυψη.

Τον Αύγουστο, η NCA εξέδωσε μια προειδοποίηση στους ταξιδιώτες που έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Ταϊλάνδη, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης εάν συλληφθούν να προσπαθούν να φέρουν κάνναβη στη χώρα μετά από μια σειρά συλλήψεων. Η μέγιστη ποινή για εισαγωγή κάνναβης στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι έως και 14 χρόνια φυλάκιση. 

Ο Τόμας για την ιστορία παίζει αυτήν τη στιγμή για την Greenock Morton στο πρωτάθλημα της Σκωτίας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.