ΣΟΚ! Πρώην ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για κακοποίηση 2χρονου κοριτσιού

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Ένας Βρετανός πρώην ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για βίαιη επίθεση σε ένα 2χρονο κοριτσάκι, προκαλώντας της εγκεφαλικά τραύματα που της άφησαν εκτεταμένη σωματική ανεπάρκεια.

 Ο αδίστακτος άνδρας ακούει στο όνομα Κίρναν Χιουζ-Μέισον, ο οποίος κρίθηκε ένοχος χθες (21/8) για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από πρόθεση και παιδική κακοποίηση.

Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε μετά τον εντοπισμό του κοριτσιού με σοβαρά τραύματα σε σπίτι στο Γουέστκλιφ-ον-Σι της Βρετανίας τον Ιανουάριο του 2020.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Ellie Nudd, εκπροσωπώντας την αστυνομία του Essex, είπε: «Αυτό το κοριτσάκι δεν θα αναρρώσει ποτέ από τα τραύματα που υπέστη από αυτή τη βίαιη επίθεση».

 Ο Μέισον είχε αναλάβει μάλιστα τη φροντίδα του κοριτσιού, σήμερα 6 και τότε 2 ετών, την ημέρα που της επιτέθηκε.

 Τις ημέρες που προηγήθηκαν του συμβάντος, έστειλε μηνύματα σε φίλους, λέγοντας πόσο τον εκνεύριζε το να φροντίζει το βρέφος, γράφοντας «ειλικρινά μου σπάει τα νεύρα» και «θα τη χτυπήσω».

 Αφού ξυλοκόπησε άγρια το παιδί, κάλεσε την Άμεσο Δράση και ισχυρίστηκε ότι άκουσε έναν δυνατό κρότο από την κρεβατοκάμαρά της, ενώ αργότερα συμπλήρωσε την κατάθεση λέγοντας πως η μικρή είχε πέσει πάνω στο κουκλόσπιτό της.

 Η 2χρονη είχε διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σάουθεντ, όπου τέθηκε σε τεχνητό κώμα επειδή τα τραύματά της ήταν εξαιρετικά σοβαρά. Οι γιατροί εντόπισαν 17 διαφορετικούς τραυματισμούς στα πόδια, την πλάτη, το πρόσωπο και τον θώρακά της που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί μεταξύ του Οκτωβρίου 2019 και της επίθεσης που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2020, σύμφωνα με το δικαστήριο.

 Έμεινε σε κώμα για δύο εβδομάδες και υπέστη εγκεφαλικές κακώσεις που της άλλαξαν τη ζωή, καθώς πλέον χρειάζεται 24ωρη φροντίδα.

 Εμπειρογνώμονες είπαν στο δικαστήριο ότι τα τραύματα του παιδιού ήταν συνεπή με το ότι είχε «ταρακουνηθεί έντονα… με το κεφάλι του πιθανότατα χτυπημένο σε σκληρή επιφάνεια».

 Οι σχετικές κατηγορίες πρόκειται να απαγγελθούν στον πρώην ποδοσφαιριστή στις 10 Σεπτεμβρίου στο δικαστήριο Basildon Crown Court.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.