ΣΟΚ: Μικρά παιδιά αφηγούνται εμπειρίες από προηγούμενες ζωές τους

Metrosport Team18 Ιουνίου 2024

Τις... προηγούμενες ζωές τους περιέγραψαν οι γονείς δέκα παιδιών στη Daily Mail, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα συχνό φαινόμενο που έχει εξηγηθεί ιατρικά.

Μάλιστα, εδώ και αρκετά χρόνια δεν είναι λίγοι εκείνοι οι αναγνώστες που έγραψαν τις δικές τους εύγλωττες αφηγήσεις μιας προηγούμενης ζωής, κάνοντας λόγο για συνάντηση με νεκρά αδέλφια, παραμονή σε ναζιστικούς θαλάμους αερίων, αλλά και... παραμονή σε πυραμίδες της Αρχαίας Αιγύπτου.

Η επικοινωνία με τη νεκρή αδελφή της 

«Το μικρότερο παιδί μας, η Εστέλ, γεννήθηκε 16 χρόνια μετά τον θάνατο της αδελφής της, Βιρτζίνια, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία 6 μηνών.

Η Εστέλ έμοιαζε πολύ με τη Virginia, με μεγάλα σκούρα μάτια και πυκνά μαύρα μαλλιά.

Όταν η Εστέλ ήταν περίπου ενός έτους και μόλις είχε αρχίσει να μιλάει, οδηγούσαμε κοντά στο νεκροταφείο όπου ήταν θαμμένη η Virginia – η πρώτη φορά που επισκεπτόμασταν την περιοχή από τότε που γεννήθηκε η Εστέλ.

Ξαφνικά, από το παιδικό της κάθισμα, η Εστέλ είπε «Είμαι θαμμένη εκεί πέρα» και έδειξε προς το νεκροταφείο, το οποίο δεν φαινόταν από το δρόμο. Σοκαριστήκαμε και δεν είπαμε τίποτα.

Ένα βράδυ, όταν ήταν στο κρεβάτι της, με κοίταξε και μου είπε: «Μπορώ να έχω ένα φαρδύ ψάθινο καπέλο και ένα μακρύ φόρεμα, όπως είχα παλιότερα με την άλλη μαμά και τον μπαμπά μου;». Συμφώνησα και ρώτησα πότε θα γίνει αυτό. «Πριν από πολύ καιρό, όταν ζούσα σε ένα σπίτι με ένα μεγάλο χωράφι με λουλούδια γύρω του», ανέφερε μια μητέρα.

Η μετενσάρκωση στο σώμα ενός Ναζί

«Όταν ο γιος μου, 52 ετών, ήταν τριών ετών, έκανε το ναζιστικό βήμα της χήνας, χαιρετούσε και έλεγε «Γεια σου Χίτλερ». Το βρήκαμε πολύ περίεργο, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να είχε δει ή ακούσει κάτι τέτοιο. Δεν είχαμε τηλεόραση.

Όταν ήταν οκτώ ετών, έβγαλε μερικά δόντια με αναισθησία στον οδοντίατρο.

Ο γιος μου δεν συνήλθε αμέσως, αλλά ο οδοντίατρος δεν ανησύχησε και μου είπε απλώς να τον βάλω για ύπνο στο σπίτι και να τον προσέχω. Κοιμήθηκε για δύο ημέρες, είχε ένα υγιές χρώμα και ανέπνεε σταθερά. Είχα την ισχυρή εντύπωση ότι βρισκόταν κάπου αλλού.

Το τρίτο πρωί επέστρεψε και ήταν ξύπνιος. «Γεια σου, αγάπη μου», του είπα, «πού ήσουν;» «Πίσω στον θάλαμο αερίων μαζί με όλους αυτούς», μου είπε. Παντρεύτηκε μια Γερμανίδα, μιλάει άπταιστα γερμανικά και ζει πολύ ευτυχισμένος στη Φρανκφούρτη, εργαζόμενος στον οικονομικό τομέα.

Μου λέει ότι αγαπάει τη Γερμανία και δεν επιθυμεί να ζήσει στην Αγγλία», είπε άλλη μητέρα. 

Η επιθυμία να πάει στο... αληθινό σπίτι  

«Όταν ο γιος μου ήταν περίπου τριών ετών, ρωτούσε συχνά αν μπορούσε να πάει σπίτι του, του έλεγα ότι ήταν στο σπίτι, αλλά εξακολουθούσε να λέει: «Μπορώ να πάω σπίτι τώρα;».

Αυτό με αναστάτωνε πραγματικά.

Μια μέρα, μας είπε ότι είχε ζήσει σε ένα εξοχικό σπίτι στην πόλη μας, περίπου τέσσερα μίλια μακριά.

Ανακαλύψαμε ότι είχε κατεδαφιστεί πολλά χρόνια πριν γεννηθεί – δεν είχαμε ακούσει ποτέ για το μέρος αυτό, οπότε δεν θα μπορούσε να μας έχει ακούσει να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ σκεπτικιστής, αλλά αυτό ήταν απολύτως αληθινό», επεσήμανε ένας πατέρας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.