Ατύχημα για Φιλτισάκου εν ώρα προπόνησης - Την παρέσυρε αυτοκίνητο

Metrosport Team25 Απριλίου 2023

Αυτοκίνητο παρέσυρε την Κυριακή Φιλτισάκου κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας όπου προετοιμάζεται αλλά ευτυχώς δε διατρέχει κάποιο κίνδυνο. 

Η Ελληνίδα βαδίστρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση. Δεν έχει βαριά χτυπήματα και αναμένεται να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία για να φανεί η σοβαρότητα των ενοχλήσεων που έχει στον ώμο και την πλάτη. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης. Αμέσως ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος, ο προπονητής της, έτρεξε προς το μέρος της όπως και όλοι όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό. Μετέφεραν την αθλήτρια στο κέντρο υγείας Άστρους και από εκεί στο νοσοκομείο της Τρίπολης. 

Ο προπονητής της μετά από λίγες ώρες ενημέρωσε για την κατάσταση της τονίζοντας ότι είναι καλά και ότι τα επόμενα 24ωρα θα δείξουν αν θα προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία. «Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία.Οι τρεις εβδομάδες, που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.