Σοκ για Φαλκάο: Στο νοσοκομείο η σύζυγος και τα πέντε παιδιά του, υπέστησαν δηλητηρίαση από διοξείδιο του άνθρακα

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μιγιονάριος. Τις τελευταίες ημέρες, ο 38χρονος Κολομβιανός παίκτης καθώς η γυναίκα του και τα πέντε παιδιά του δηλητηριάστηκαν από διοξείδιο του άνθρακα.

«Στην οικογένειά μου είχαμε ένα απρόσμενο γεγονός για το οποίο νοσηλεύτηκαν η γυναίκα μου, τα πεθερικά μου και τα πέντε παιδιά μου. Λόγω αυτής της κατάστασης, δεν είναι δυνατόν να συνοδεύσω την ομάδα στον αγώνα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην πόλη Valledupar.

Εύχομαι τα καλύτερα στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους φιλάθλους και στον κόσμο της Βαλεντουπάρ, ας είναι μια ωραία παράσταση. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την πιο ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στην κλινική Marly de Chía για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβε η οικογένειά μου κατά τη διάρκεια της παραμονής της. Σας ευχαριστούμε όλους», έγραψε ο Φαλκάο στον λογαριασμό του στο Twitter, με τη σύζυγό του να αποκαλύπτει μάλιστα τι ακριβώς συνέβη.

«Ανάψαμε την θέρμανση, δεν λειτουργούσε σωστά και το μονοξείδιο του άνθρακα μας δηλητηρίασε όλους. Πέρασαν πολλές ώρες από τότε που το ενεργοποιήσαμε και πιστεύαμε ότι η μυρωδιά ήταν φυσιολογική. Σταδιακά όλη η οικογένεια άρχισε να αισθάνεται άσχημα χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο λόγος. Ο μπαμπάς μου, ο Γέντι, η Ανέτ κι εγώ είχαμε τα πιο έντονα συμπτώματα, αλλά μετά από λίγο έφτασαν η μαμά μου, η Ντόμι, ο Χέβεν και η Ντέσι. Ξεκίνησαν με συμπτώματα όπως εμετό και πολλούς πονοκεφάλους. Δόξα τον Θεό δεν συνέβη τίποτα χειρότερο, διότι θα ήταν μια άλλη ιστορία», ανέφερε η Λορελέι Ταρόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.