Σοκ από τον θάνατο 66χρονου κολυμβητή- Χτυπήθηκε από σαρκοφάγο βακτήριο

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Συναγερμός έχει σημάνει μετά τον θάνατο ενός 66χρονου άνδρα που κολυμπούσε στη θάλασσα και χτυπήθηκε από θανατηφόρο βακτήριο.

Ο 66χρονος Ντέιβ Μπένετ ταξίδεψε στην Φλόριντα για να να επισκεφθεί την οικογένειά του και να κάνουν όλοι μαζί μίνι διακοπές.

Ολοι μαζί πήγαν στο πάρκο Rocky Bayou με τα τζετ σκι τους. 

Πέρασαν πολλές ώρες στη θάλασσα εκείνο το μεσημέρι, με τον άνδρα να μην βγαίνει από το νερό, κολυμπώντας και παίζοντας με μία μπάλα.

Η οικογένεια έφυγε από το πάρκο στις 5 το απόγευμα στις 5 Ιουλίου το 2019, ωστόσο νωρίς το πρωί του Σαββάτου παρατήρησαν ότι κάτι συνέβαινε με τον 66χρονο, ο οποίος παραπονιόταν ότι έχει ρίγος και πυρετό, ενώ η κόρη του έλαβε ένα τηλεφώνημα αργά τη νύχτα, το οποίο δεν θα ξεχάσει ποτέ.


Η Cheryl Wiygul δήλωσε στη Mirror: 

«Η μαμά μου με ξύπνησε γύρω στις 4 το πρωί του Σαββάτου για να με ρωτήσει πού είναι το θερμόμετρό μου. Μου είπε ότι ο πατέρας μου έμοιαζε να έχει υψηλό πυρετό και είχε κράμπες στα πόδια και κρυάδες.

 Εκείνο το πρωί σχεδίαζαν να φύγουν και να επιστρέψουν οδικώς πίσω στο Μέμφις και η μαμά μου ήθελε να το κάνουν και να δουν εκεί τον γιατρό του, παρά την ξαφνική επιδεινωση της υγείας του».

 Ο Ντέιβ, ο οποίος είχε αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό εισήλθε στο νοσοκομείο και το προσωπικό εκεί είδε το δέρμα του να είναι μαύρο και πρησμένο στην πλάτη του.

Μετά από λίγο καιρό κατέληξε, με τα όργανά του να σταματούν να λειτουργούν σε ένα βράδυ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.